Τι συμβαίνει με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στα γυρίσματα των Παγιδευμένων όταν οι κάμερες είναι κλειστές

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τι συμβαίνει με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στα γυρίσματα των Παγιδευμένων όταν οι κάμερες είναι κλειστές

Η σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και παρόλο που διεκόπη λόγω του Μουντιάλ 2022, όλος ο κόσμος μιλάει γι' αυτή. Μάλιστα, στο επίκεντρο των σχολίων έχουν βρεθεί οι δύο πρωταγωνιστές, Μιχάλης Λεβεντογιάννης (δείτε εδώ το τέλος του στο σίριαλ) και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι έχει απίστευτη χημεία, η οποία αντανακλάται μέσα από τον φακό. Τι συμβαίνει, όμως, ανάμεσά τους όταν τα φώτα και οι κάμερες σβήνουν; Περνούν πολλές ώρες μαζί λόγω των γυρισμάτων και έτσι μαθαίνουν ο ένας τον άλλο όλο και περισσότερο.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στα γυρίσματα των Παγιδευμένων

Την Πέμπτη 15/12, μάλιστα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της "καλής" του στα παρασκήνια, ξεσηκώνοντας τις αντιδράσεις του κοινού.

Η ίδια φαίνεται πως είναι προσηλωμένη, καθώς κοιτάει προς τα κάτω, την ώρα που πλέκει, ενώ από πάνω της υπάρχει μία ταμπέλα που γράφει «Εργαστήριο προηγμένης τεχνολογίας», που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα της. Αυτό δείχνει, βέβαια, πως το διασκεδάζουν όσο δεν πάει μεταξύ τους και ακόμα κι όταν η κούραση "χτυπάει" εκείνοι ξέρουν να περνούν καλά.

Λεβεντογιάννης ανάρτηση Φεντόρουφ
Instagram / Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Ποια είναι η πρωταγωνίστρια του ΑΝΤ1

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, ωστόσο η καταγωγή της πέρα από την Ελλάδα είναι και από την Πολωνία, χώρα της μητέρας της. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, ενώ μιλάει 4 γλώσσες ελληνικά, αγγλικά, πολωνικά και περσικά.
Οι πρώτες της σπουδές ήταν στο Εθνικό Θέατρο και έχει κάνει και σπουδές στο Actors Center, ενώ ασχολείται και με το μπαλέτο.
Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην Ελλάδα τη σειρά «Παγιδευμένοι»
όπου για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ξεχώρισε ανάμεσα σε 120 ηθοποιούς.

Η όμορφη ηθοποιός περιέγραψε τις συνθήκες διαβίωσης της στη χώρα, όταν είχε βρεθεί εκεί για τα γυρίσματα σειράς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1:

«Ο κόσμος είναι τρομερά ανοιχτός ζεστός φιλόξενος. Είναι ίσως ο πιο φιλόξενος λαός που έχω συναντήσει στη ζωή μου και έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου. Είναι πολύ δοτικοί, ευγενείς από τη φύση τους. Με πολύ ενδιαφέρον να μάθουν για μας, για την Ελλάδα τα έθιμα μας, έχουμε πάρα πολλά κοινά, λέξεις ένιωσα σαν δεύτερο σπίτι μου. Έζησα πολύ καιρό εκεί δεν έκλειναν οι κάμερες και γύριζα σπίτι μου. Έγινε σπίτι μου. Με υποδέχθηκαν με αγάπη και ζεστασιά. Ο λαός ως λαός δεν είναι αυτή η καταπίεση που βλέπουμε και που συμβαίνει. Είναι το καθεστώς. Ναι και πως ο καθένας το χρησιμοποιεί», είπε χαρακτηριστικά η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.