Δεκάδες αντιδράσεις με το τελευταίο επεισόδιο του Maestro - Στο επίκεντρο ο Γιάννης Τσορτέκης

«Υποδύθηκε τον τέλειο κακό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεκάδες αντιδράσεις με το τελευταίο επεισόδιο του Maestro - Στο επίκεντρο ο Γιάννης Τσορτέκης

Το βράδυ της Πέμπτης 15/12 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Maestro στο MEGA και πλέον ο πρώτος κύκλος θα είναι διαθέσιμος μόνο από το Netflix (δείτε από πότε). Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτης που από το πρώτο επεισόδιο αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, έφτασε στο τέλος της.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης, έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Το τελευταίο επεισόδιο λοιπόν, έδειξε πως επιτέλους σκότωσαν οι πρωταγωνιστές τον Γιάννη Τσορτέκη. Στα επεισόδια βλέπαμε αποσπάσματα από τη δολοφονία του, όμως χθες έδειξε ολόκληρη την σκηνή.

Η δολοφονία του Τσορτέκη στον Maestro και τα σχόλια του twitter

Συγκεκριμένα, Σπύρος και Αντώνης πήγαν μία βόλτα για να εξασκήσουν τον στόχο με όπλο και πέρασαν τρυφερές στιγμές σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πως τους παρακολουθεί ο Χαράλαμπος. Λίγο αργότερα μπήκε στο κτίριο και χτύπησε άγρια το γιο του. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να τον αποτελειώσει με μία τεράστια πέτρα, ο Αντώνης τον πυροβόλησε δύο φορές και τον σκότωσε.

Ο Ορέστης, ο Φάνης κι η Αλεξάνδρα προσπάθησαν να καλύψουν το έγκλημα και βύθισαν το πτώμα του στον πάτο της θάλασσας. Βέβαια, τελευταία σκηνή δείχνει το πτώμα του να βγαίνει στην επιφάνεια.

Maestro Χαράλαμπος δολοφονία

Maestro Mega τελευταίο επεισόδιο

Όπως ήταν λογικό, η σκηνή αυτή δεν γινόταν να μην σχολιαστεί από τους χρήστες του twitter που είναι φανατικοί της μυθοπλασίας και δεν χάνουν σειρά για σειρά...

Στο επίκεντρο λοιπόν, βρέθηκε ο Γιάννης Τσορτσέκης που υποδύθηκε τον Χαράλαμπο! Όπως δήλωσαν όλοι, υποδύθηκε τον πιο τέλειο κακό, ενώ αποθέωσαν την υποκριτική του, αναφέροντας πως είναι από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς.