«Τα υπονοούμενα δεν ξέρω ποιον βοηθούν...» - Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για τις φήμες περί κακοποιητικής συμπεριφοράς στο GNTM

Η εξομολόγηση για το τέλος της σχέσης της με την Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα υπονοούμενα δεν ξέρω ποιον βοηθούν...» - Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για τις φήμες περί κακοποιητικής συμπεριφοράς στο GNTM

Το όνομα της Βίκυς Καγιά έχει συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα, τόσο λόγω του GNTM 5 αφού αρκετοί τηλεθεατές την έχουν κράξει για την συμπεριφορά της απέναντι στα κοπέλες που διαγωνίζονται, αλλά και λόγω μιας δήλωσης που έγινε περί κακοποιητικών συμπεριφορών.

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, που πρόβαλλε την συνέντευξη της, η παρουσιάστρια - μοντέλο, απάντησε στα σχόλια που έχουν γίνει, κλείνοντας πολλά στόματα.

«Εμένα πιο πολύ με προβλημάτισε ένα άλλο σχόλιο περί κακοποιητικής συμπεριφοράς στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου του GNTM. Ούτε καν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Ρωτήστε τι εννοούσε ακριβώς εκείνον που το είπε. Είμαι μητέρα δυο παιδιών, είμαι 30 χρόνια στο χώρο, αν θέλει να με ονοματίσει κάποιος και να πει κάτι συγκεκριμένο να το κάνει. Τα υπονοούμενα δεν ξέρω ποιον βοηθούν», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Πως ξεκίνησαν οι φήμες περί κακοποιητικής συμπεριφοράς της Βίκυς Καγιά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν παρουσίαζε το Love Island, είχε παραχωρήσει συνέντευξη σε ξένο μέσο και είχε πει ότι είχε δεχθεί μπούλινγκ στο GNTM, χωρίς ωστόσο να δίνει ονόματα. Πρώην συνεργάτης της όμως είχε αναφέρει το όνομα της Βίκυς Καγιά, βέβαια, λίγο αργότερα ξεκαθάρισε τι εννοούσε.

«Γύρισα στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική και ή θα τα κατάφερνα ή όχι στο μόντελινγκ, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Είχα άγχος γι΄αυτό. Αρρώσταινα περισσότερο, ήταν δύσκολο να καταλάβω τη δουλειά γιατί ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο. Βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ μετά είχα μία εγχείρηση. Στη δεύτερη σεζόν ήμουν πολύ άσχημα έκανα εγχειρήσεις, έπαιρνα φάρμακα.

Αν με ήξερε κάποιος θα το καταλάβαινε γιατί τη μία έπαιρνα βάρος, την άλλη έχανα. Ήταν εφιάλτης αλλά προσποιούμουν» είχε πει η παρουσιάστρια.