«Μήνυση που μπορώ να κάνω;» - Ξέσπασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή

«Πρέπει να σταματήσει αυτό»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μήνυση που μπορώ να κάνω;» - Ξέσπασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς. Η ίδια βρισκόταν σε σχέση για πολλά χρόνια, ωστόσο πριν από αρκετό καιρό αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Δεν πρόλαβαν να περάσουν κάποιοι μήνες και οι αναρτήσεις της και οι εμφανίσεις της στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδούσε ο Χρήστος Μάστορας δημιούργησαν την εντύπωση πως οι δυο τους είναι σε σχέση.

Μάλιστα, η τελευταία της επίσκεψη στο μέρος που πραγματοποιεί εμφανίσεις ο τραγουδιστής αυτή τη σεζόν "φούντωσε" τις φήμες εφόσον οι δυο τους αντάλλασσαν βλέμματα "φωτιά". Κανένας από τους δύο, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα για τις προσωπική τους ζωή και, μάλιστα, η Influencer τις προάλλες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να εξηγήσει πως αισθάνεται με όλα αυτά που παρατηρεί να δημοσιεύονται για εκείνη.

Το ξέσπασμα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική της ζωή

«Κάποια σχόλια που γίνονται με ενοχλούν και κάποια που γράφονται. Με κάνουν tag και σε κάτι βλακείες. Από τη στιγμή που δεν έχω πει ποτέ με ποιον είμαι, μην με κάνεις tag και μην ασχολείσαι. Νομίζω πως πρέπει να ασχολούμαστε με τη ζωούλα μας. Να μην σπαταλάμε καθόλου ενέργεια με το τι κάνουν οι άλλοι στην προσωπική τους ζωή.

Δηλαδή καταλαβαίνω ότι μοιραζόμαστε κάποια πράγματα, αλλά είναι και επιλογή αν θέλουμε να τα μοιραστούμε ή όχι. Νομίζω έχουμε και το δικαίωμα να αλλάξει αυτό. Κάποτε τα μοιραζόμουν, νομίζω έχω το δικαίωμα να μην μοιραστώ πότε τίποτα προσωπικό μου», είπε στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τα δημοσιεύματα, όμως, δεν σταμάτησαν και οι φωτογραφίες της από το νυχτερινό κέντρο άρχισαν να πληθαίνουν, με αποτέλεσμα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη να ξεσπάσει, μέσα από το προφίλ της, φτάνοντας στο σημείο να μιλά μέχρι και για μηνύσεις.

«Αχ Θεέ μου, πως είναι έτσι τα μαλλιά μου; Σαν να έχω φάει τηγανιά. Μήνυση που μπορώ να κάνω για τις φωτογραφίες αυτές που με βγάζουν και τις ανεβάζουν κιόλας; Δηλαδή κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο», επισήμανε με έντονο ύφος.