«Ο λόγος που είχαμε πάει στο αστυνομικό τμήμα είναι...» - Ο Snik "έσπασε" τη σιωπή του για τον καβγά με την Γιώτα Ιωαννίδου

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο λόγος που είχαμε πάει στο αστυνομικό τμήμα είναι...» - Ο Snik

Το τελευταίο διάστημα επικρατεί ένα χάος με το τι συμβαίνει στη ζωή του διάσημου τράπερ Snik, καθώς πρώτα ανακοινώθηκε ο χωρισμός του με την Γιώτα Ιωαννίδου και στη συνέχεια ακολούθησαν μερικά follow και unfollow στην πρώην του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σαν να μην έφταναν, όμως, όλα αυτά, κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως ο ίδιος τσακώθηκε άσχημα με την σύντροφό του αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και αυτό τους οδήγησε και στο αστυνομικό τμήμα.

Ο δημοσιογράφος του Πρωινού του ΑΝΤ1, λοιπόν, Γρηγόρης Μπάκας, το πρωί της Παρασκευής 16/12, τον πλησίασε στο αεροδρόμιο για να τον ρωτήσει για όλα αυτά και εξήγησε πως εκείνος απομακρύνθηκε και προσπάθησε να τον αποφύγει, ακόμη κι όταν του είπε πως δεν θα τον απαθανατίσει, χρησιμοποιώντας κάποιες θεωρίες για την αλλαγή στην εμφάνισή του, καθώς έχει βάψει τα μαλλιά του ροζ πια.

Όλη η αλήθεια για τον καβγά του Snik με την Γιώτα Ιωαννίδου

Εκείνος, τότε, με την σειρά του απάντησε για όλα αυτά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για όσα συνέβησαν με την πρώην του, αλλά και για την συμπεριφορά του στο αεροδρόμιο.

«Ο Snik άλλαξε το χρώμα των μαλλιών του. Στο αεροδρόμιο δε μου μίλησε… Τον περίμενα να πάει να χτυπήσει το εισιτήριο, με είδε, με απέφυγε. Βγήκα έξω εγώ να του πω ότι δε θα τον τραβήξω, μου απάντησε και έφυγε. Σύμφωνα με έρευνες το ροζ μαλλί δείχνει συναίσθημα, μπορεί να είναι δυνατοί αλλά μέσα τους είναι ευάλωτοι και θέλουν αγάπη», ήταν τα λόγια του Γρηγόρη Μπάκα.

«Έβλεπα πριν ένα άρθρο από τους φίλους μου στο Πρωινό, από έναν συγκεκριμένο δημοσιογράφο που έλεγε ψέματα πάλι την προηγούμενη εβδομάδα, ότι είχαμε πάει στο αστυνομικό τμήμα εγώ και η κοπέλα μου. Ο μόνος λόγος που έχουμε πάει στο αστυνομικό τμήμα είναι για να βγάλουμε ταυτότητα.

Είπε ότι με είδε στο αεροδρόμιο χθες και δεν πήγα καν στην πτήση μου για να μη μιλήσω στην κάμερα. Είπε και ότι έχω βάψει τα μαλλιά μου ροζ και ότι καταβάθος, όσοι βάφουν τα μαλλιά τους ροζ… κάτι για αγκαλιές... δεν κατάλαβα τι είπε. Η αλήθεια είναι ότι είχα γυρίσει από την Κρήτη και έτρωγα το μπεργκεράκι μου. Δε ξέρω γιατί λες τόσα ψέματα. Ναι μου αρέσουν οι αγκαλιές, αλλά δε ξέρω αν έχω κάνει καμία με τη μάνα σου και λες τόσα ψέματα», είπε χαρακτηριστικά ο τράπερ.