Θρήνος για την Πηνελόπη Πλάκα

«Σύντομος ο δρόμος σου αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θρήνος για την Πηνελόπη Πλάκα

Η Πηνελόπη Πλάκα είναι μία ηθοποιός η οποία με τους ρόλους της έχει γίνει πολύ αγαπητή στο κοινό. Πρόκειται για μία γυναίκα που δεν μασάει τα λόγια της και η οποία χρησιμοποιεί τα social media της για να περάσει πολύ όμορφα και σοβαρά μηνύματα για την κοινωνία, αλλά και για θέματα που την απασχολούν γενικότερα (δείτε εδώ το ξέσπασμά της για τις φωτιές).

Δεν γνωρίζουμε πολλά, βέβαια, για την προσωπική της ζωή. Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει ανοιχτά για το αν βρίσκεται σε σχέση, αν θα παντρευόταν και αν θα ήθελε να δημιουργήσει μία οικογένεια με τον άνθρωπο της, όμως οικογένεια για εκείνη δεν σημαίνει μόνο ένας σύζυγος και τα παιδιά τους.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Πηνελόπη Πλάκα

«Είμαι σε σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να παντρευτούν ούτε να κάνουν παιδί. Το ότι είμαστε σε σχέση δεν σημαίνει ότι δέσαμε τον γάιδαρο μας και θα κάνουμε ότι μας έχει μάθει η κοινωνία. Δύο άνθρωποι είναι σε σχέση γιατί είναι καλά, είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Είναι επιλογή και όχι επιταγή της κοινωνίας.

Επειδή πιστεύω πολύ στον Θεό και στη θρησκεία μας, βλέπω τον γάμο ως ευλογία, γιατί ξεκινάς με έναν άνθρωπο να δημιουργήσεις οικογένεια. Για εμένα ο γάμος ισούται με την οικογένεια. Δεν θα παντρευτώ επειδή είμαι τέσσερα χρόνια σε σχέση, αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν κάποια στιγμή παντρευτώ, θα το κάνω για να πάρω την ευλογία να δημιουργήσω οικογένεια και φυσικά επειδή μου αρέσουν και τα πάρτι, θα κάνω και ένα πάρτι… αλλά δεν είναι ο σκοπός το πάρτι», είχε δηλώσει.

Οικογένεια, λοιπόν, για εκείνη είναι και οι τετράποδοι φίλοι της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έχει ένα μικρό σκυλάκι, τον οποίο έχει ονομάσει Νέλο. Την Παρασκευή 16/12, ωστόσο, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα για τον φιλαράκι της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο Νέλο έφυγε από τη ζωή και θρήνος σκορπίστηκε στη ζωή της.

«Καλό ταξίδι Νέλο. Σ' αγαπάμε όλοι όσοι γνώρισες… σύντομος ο δρόμος σου αλλά πολύ σημαντικός στην ζωή μου. Μαγικό αυτό που έκανες...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να την συλληπηθεί.

Πηνελόπη Πλάκα θρήνος
Instagram / Πηνελόπη Πλάκα