Αυλαία για το Φως στο Τούνελ - Τα τελευταία λόγια της Αγγελικής Νικολούλη

«Φίλοι μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυλαία για το Φως στο Τούνελ - Τα τελευταία λόγια της Αγγελικής Νικολούλη

Η αποψινή (16/12) εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο κανάλι του MEGA, Φως στο Τούνελ, είναι η τελευταία αυτής της χρονιάς. Γι' αυτό, λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει τα πάντα για να μείνει αξέχαστη στους τηλεθεατές.

Έτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί όχι μόνο με μία, αλλά με τέσσερις υποθέσεις. Σε πρώτο επίπεδο θα αναφερθεί στις λεπτομέρειες της δολοφονίας του 11χρονου Άλεξ του αγοριού που πέντε παιδιά ηλικίας από 11 με 13 ετών παραδέχθηκαν ότι χτύπησαν και σκότωσαν, θάβοντας το πτώμα του σε υπαίθριο χώρο ιδιωτικού κτιρίου που ήταν έτοιμο να κατεδαφιστεί. Και όλα αυτά το 2006. Πού εστιάζουν, λοιπόν, οι Αρχές για να εντοπίσουν τη σορό του μικρού αγοριού και ποια είναι η έκκληση της μητέρας του.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά την αγνοούμενη Άρτεμη από το Κορωπί, η οποία είχε γράψει επιστολή αποκαλύπτοντας που βρίσκεται. Η ίδια, λοιπόν, ύστερα από σοβαρή μαρτυρία που αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, έγινε γνωστό πως βρίσκεται σε άλλη πόλη του εξωτερικού.

Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη θα μιλήσει για την διπλή δολοφονία που πάγωσε την κοινή γνώμη και την τιμωρία για τους δράστες που έρχεται μετά από χρόνια, ενώ θα εστιάσει και στην υπόθεση του αδικοχαμένου παλικαριού από την Κρήτη.

Τέλος, η υπόθεση της Ρόδου, είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του άτυχου οικογενειάρχη, γι' αυτό και η ίδια αναλύει τι συνέβη ξημερώματα στο σπίτι του φονικού και τι λέει τώρα ο γιος του.

Τα τελευταία λόγια της Αγγελικής Νικολούλη πριν ρίξει αυλαία το Φως στο Τούνελ

«Καλησπέρα, αυτή φίλοι μου είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς και θα έλεγα από τις πιο σημαντικές γιατί έχει εξελίξεις», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.