Παραμένει στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου - Ποια η κατάσταση της υγείας της

Πώς πήγε το χειρουργείο που έκανε η αγαπημένη ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση στις καρωτίδες βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μαίρη Χρονοπούλου, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης (14/12). Επειδή όμως βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία αλλά και επειδή έχει επιβαρυμένη αρκετά την υγείας της, οι γιατροί βρισκόντουσαν εξαρχής σε επιφυλακή.

Στο πλευρό της βρισκόταν από την πρώτη στιγμή ο στενός της φίλος και συνεργάτης, Θωμάς Χούντας, τον όποιο η ίδια είχε χαρακτηρίσει, φύλακα-άγγελό της.

Ποια η κατάσταση υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό πως η αγαπημένη ηθοποιός είναι πολύ καλά στην υγεία της μετά το χειρουργείο και μάλιστα στέλνει σε όλους την αγάπη και τα χαιρετίσματά της.

Την εν λόγω αποκάλυψη την έκανε γνωστή μέσω του προφίλ του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δημοσίευσε κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης ΣΚΡΟΥΤΖ, στην οποία η Μαίρη Χρονοπούλου έδωσε το «παρών».

«Από την επίσημη πρεμιέρα μας του ΣΚΡΟΥΤΖ σε μαγική σκηνοθεσία Ανασταση Δεληγιαννη με πλήθος φίλων αγαπημένων και πρώτη βεβαίως την λατρεμένη Μαίρη Χρονοπούλου που σήμερα είναι καλά μετά την μικρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και στέλνει την αγάπη και τα χαιρετίσματα της σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ποια η κατάσταση υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου 
NDP

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαίρη Χρονοπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε την επιθυμία που έχει για την κηδεία της.

«Αυτά τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω εγώ κάθε βράδυ και όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν, θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου. Ζήτησα από την αγαπημένη μου φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα μία χάρη, νο μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει» (διαβάστε εδώ όλη την συνέντευξη).