Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο - Ανακοινώθηκε με μεγάλη θλίψη πως έφυγε από τη ζωή ο...

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash / Nicola Fioravanti
Unsplash / Nicola Fioravanti

Την ίδια ημέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του Κωνσταντίνου Αλαβάνου, ανακοινώθηκε με μεγάλη θλίψη πως έφυγε από την ζωή και ο ηθοποιός Αντώνης Κουτσελίνης, σε ηλικία 66 ετών. Ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από περίπου 20 ημέρες, ωστόσο η είδηση έφτασε στα αυτιά του ηθοποιού και σκηνοθέτη Σταμάτη Παγασαίου, μόλις το Σάββατο 17/12, με αποτέλεσμα να το δημοσιοποιήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αξίζει να αναφερθεί πως ανιψιός του θανόντος είναι ο ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας, Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του ηθοποιού Αντώνη Κουτσελίνη

«ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ...

Μόλις χθες έμαθα και το επιβεβαίωσα ότι ένας πολύ άξιος συνάδελφος και φίλος ο Αντώνης Κουτσελινης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά πριν από 20 μέρες περίπου. Ηθοποιός χαμηλών τόνων, από τους πρωτεργάτες των ΔΗ.ΠΕ. ΘΕ. που τα στήριξε ουσιαστικά με την πολύχρονη παρουσία του. Δούλεψε σχεδόν σε όλα τα ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ.(Βόλου, Κομοτηνής, Σερρών, Ρούμελης, Λάρισας...) Συνεργαστήκαμε αρκετές φορές στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, από το 1999 έως το 2005 και μας συνέδεε μια διακριτική φιλιά.

Ο ίδιος ξεχώριζε για το ήθος και την διακριτικότητα του. Πρόσφατα είχε συνταξιοδοτηθεί, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να την χαρεί. Είχε γεννηθεί στην Ζαγορά, αλλά ζούσε στην Αθήνα. Ανιψιός του ήταν ο διεθνής μπασκετμπολίστας Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Έφυγε αθόρυβα και διακριτικά, όπως ήταν και ο ίδιος στα 66 του χρόνια...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ... Μόλις χθες έμαθα και σήμερα το επιβεβαίωσα ,ότι ένας πολύ άξιος συνάδελφος και φίλος ο Αντώνης...

Posted by Παγασαίος Σταμάτης on Friday, December 16, 2022