Με γκρίζα μαλλιά και εντελώς νέα εικόνα - Έτσι είναι σήμερα ο Νικόλας, ο μπάρμαν από την σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με γκρίζα μαλλιά και εντελώς νέα εικόνα - Έτσι είναι σήμερα ο Νικόλας, ο μπάρμαν από την σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης

Έχουν περάσει 22 ολόκληρα χρόνια από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά και οι ζωές των πρωταγωνιστών έχουν πάρει εντελώς διαφορετική τροπή. Ποιος θυμάται, για παράδειγμα, τον μαθητή του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού, Αναγνώστου; Δεν θα πιστέψετε πως είναι σήμερα.

Και δεν είναι ο μόνος που είναι "άλλος άνθρωπος" πια. Ο Στέργιος Νένες, ο Νικόλας, ο μπάρμαν που εν τέλει ερωτεύτηκε το ταπεινό χαμομηλάκι, την Ματίνα Μανταρινάκη, έχει μία άλλη εικόνα πια. Ο ίδιος, δηλαδή, εμφανίστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στη1, το Σάββατο 17/12, με γκρίζα μαλλιά και μίλησε για τον ρόλο του και την επιτυχία της σειράς.

Έτσι είναι σήμερα ο Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης

«Είναι πολύ καλή σειρά, πολύ καλό κίνητρο και κολακευτικό… το να βρεθεί μια δουλειά που να θέλουν να πάρεις μέρος. Δεν δίστασα καθόλου. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω την αντίδραση του κόσμου μετά από τόσα χρόνια», δήλωσε αρχικά για την είσοδό του στο "Κάνε Ότι Κοιμάσαι".

«Είναι επιλογή μου να μην είμαι στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, ουσιαστικά είναι επιλογή μου να μη ζω από το επάγγελμα του ηθοποιού. Πάντα έκανα και άλλα πράγματα. Τα τελευταία χρόνια αποτραβήχτηκα λίγο και νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός», ανέφερε έπειτα.

όσον αφορά τον ρόλο του Νικόλα, είπε: «Ακόμα με φωνάζουν Νικόλα στον δρόμο. Τα πρώτα χρόνια των επαναλήψεων με απασχόλησε πολύ και η γνώμη μου ήταν ότι είχα «καεί» από αυτόν τον ρόλο. Στη συνέχεια, το έλυσα στο μυαλό μου, γιατί δούλεψα με ανθρώπους που εκτιμούσα. Έπαψε να μου είναι ενδιαφέρον το να αναζητήσω απάντηση».

«Δεν είναι καθόλου σημαντικά τα ποσά που παίρνουμε από τις επαναλήψεις, αυτό έχει να κάνει με τα δικαιώματα των ηθοποιών. Η σειρά παίζεται, επειδή την αγαπάει ο κόσμος. Κάνει νούμερα, έχει διαφήμιση καινούργια σήμερα. Για εμάς είναι πολύ συμβολικά τα ποσά», κατέληξε.