«Βγήκε έξω κι έκλαιγε...» - Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνίστρια της Δέσποινα Βανδή στο J2US

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βγήκε έξω κι έκλαιγε...» - Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνίστρια της Δέσποινα Βανδή στο J2US

Την Παρασκευή 16/12 παρακολουθήσαμε την Φαίη Σκορδά σε μία πολύ έντονη στιγμή κατά την οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει (δείτε εδώ τι συνέβη) και η Μαρία Μπακοδήμου, αφού πρόβαλε το απόσπασμα αυτό στην εκπομπή της στον αέρα του ΣΚΑΪ, Γειά σου, το Σάββατο 17/12, βρήκε την αφορμή να προχωρήσει σε μία αποκάλυψη για ένα περιστατικό που συνέβη στο περσινό Just The 2 of Us με την Δέσποινα Βανδή.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια συγκινήθηκε και μόνο στη σκέψη, αλλά δεν άντεξε και θέλησε να το εξομολογηθεί. Η τραγουδίστρια δεν περνούσε τότε την καλύτερη περίοδο στη ζωή της και όταν ανέβηκε ένας από τους καλλιτέχνες στη σκηνή και ερμήνευσε ένα συγκεκριμένο τραγούδι, η αντίδρασή της τους άφησε όλους άφωνους, χωρίς να ξέρουν τι μπορούν να κάνουν για να την βοηθήσουν να αισθανθεί καλύτερα.

Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου με πρωταγωνίστρια της Δέσποινα Βανδή

«Συγκινήθηκα, γιατί θυμήθηκα κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω… αλλά θα το πω. Βλέποντας τη Φαίη να κλαίει με αυτό το τραγούδι, θυμήθηκα την προηγούμενη χρονιά στο J2US, που η Δέσποινα δεν ήταν πολύ στα καλά της… σόρρυ, Δέσποινα, που λέω κάτι αλλά ήταν κι άλλοι μπροστά», ξεκίνησε να λέει στην περιγραφή της η παρουσιάστρια.

«Υπήρχε κάποιο τραγούδι που ερμήνευε ένας καλεσμένος τραγουδιστής στη σκηνή και η Δέσποινα δεν άντεξε κι έφυγε από την καρέκλα του κριτή, βγήκε έξω κι έκλαιγε… και πάθαμε όλοι έναν πανικό. Εγώ ήξερα σε τι φάση είναι και πόναγε η καρδιά μου να βλέπω έναν άνθρωπο να είναι έτσι, ειδικά με το άγχος ότι είναι live και ότι εκείνη την ώρα έπρεπε να είναι στη θέση της», αποκάλυψε στη συνέχεια. «Αλλά συμβαίνουν κι αυτά», είπε κλείνοντας το θέμα.