«Η τηλεόραση μου έβγαλε ένα αυτοάνοσο, που πραγματικά με κατέστρεψε, πονάει φρικτά αυτό το πράγμα»

Πασίγνωστη δημοσιογράφος αποκαλύπτει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η τηλεόραση μου έβγαλε ένα αυτοάνοσο, που πραγματικά με κατέστρεψε, πονάει φρικτά αυτό το πράγμα»

Στην εκπομπή της Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA μίλησε μία πολύ γνωστή δημοσιογράφος την Παρασκευή 16/12, η οποία πρόσφατα τοποθετήθηκε δημόσια και για την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από το ΣΚΑΪ.

Η ίδια αναφέρθηκε αρχικά στο νέο ξεκίνημα στη ζωή της, καθώς πλέον βρίσκεται σε μία νέα σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμένη, ενώ αποκάλυψε πως ο καλός της της έχει κάνει δώρο και δαχτυλίδι (δείτε εδώ τον καλό της). Στη συνέχεια, όμως, προχώρησε και σε αποκαλύψεις για το πρόβλημα υγείας που της δημιούργησε η παρουσία της στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή είναι η παρουσιάστρια που απέκτησε αυτοάνοσο λόγω της τηλεόρασης

Ο λόγος για την Μάγδα Τσέγκου. «Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα ένα πρωί Σαββάτου, όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα και από τότε είμαστε μαζί. Το δαχτυλίδι αυτό δεν είναι πρόταση γάμου, το έλαβα ως δώρο τον περασμένο Μάιο, όταν κλείσαμε μαζί έξι μήνες», αποκάλυψε σε πρώτο επίπεδο.

«Ακούω χρόνια ότι ο Αυτιάς και ο Παπαδάκης θα φύγουν από την τηλεόραση και δεν φεύγουν ποτέ. Το πρωινό ξύπνημα από τις 3 τα ξημερώματα μου έβγαλε ένα αυτοάνοσο, τη νευραλγία τριδύμου, η οποία πραγματικά με κατέστρεψε.

Σε χτυπάει ρεύμα στο κεφάλι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μένεις ακίνητος, πονάει φρικτά αυτό το πράγμα. Εγώ αυτό το είχα όσο ήμουν στον αέρα με τον Γιώργο Αυτιά», περιέγραψε στη συνέχεια.