"Στόλισαν" μέχρι και τον σκύλο τους - Από ντισκομπάλες μέχρι και κάπκεικ έχουν βάλει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους η Ευγενία Σαμαρά & ο Ποιμενίδης

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευγενία Σαμαρά είναι σε σχέση με τον Γιάννη Ποιμενίδη εδώ και πολλά χρόνια και, μάλιστα, συγκατοικούν τα περισσότερα από αυτά. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που δεν έχει απασχολήσει πολύ τα Μέσα, μιας και προσπαθούν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω όμως της επιτυχίας του Σασμού, η πρωταγωνίστρια αυτού έχει βρεθεί στο στόχαστρο.

Οι ερωτήσεις, επομένως, για το μέλλον τους δεν λείπουν, με την ηθοποιό να απαντά σε πρόσφατη συνέντευξή της για το ενδεχόμενο ενός γάμου και την δημιουργία μίας οικογένειας με τον καλό της. Τα περισσότερα, λοιπόν, για την ζωή τους τα μαθαίνουμε μέσα από τα social media τους, καθώς είναι αρκετά ενεργοί και η Ευγενία Σαμαρά, κυρίως, δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Παρίσι).

Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη

«Μετά τον ρόλο μου στον Σασμό έρχονται συνέχεια και μου λένε ότι θα έπρεπε να είμαι δικηγόρος. Έχω πείσει με αυτό τον ρόλο. Η μαμά μου ήθελε να γίνω δικηγόρος και θεωρούσαν ότι θα μου ταιριάζει γιατί όπως μου έλεγε είχα πολύ μεγάλη γλώσσα.

Δεν έπιασα καμία ανθοδέσμη σε κανένα από τους γάμους που πήγα φέτος. Η ερώτηση όμως θα έπρεπε να ήταν αν θα ήταν αν πήγα με τη σκέψη να πιάσω ανθοδέσμη. Αν είναι να έρθει ο γάμος, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει», είπε η ηθοποιός.

Μιας που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, λοιπόν, το ζεύγος αποφάσισε να στολίσει το σπίτι του και έτσι κατέβασαν το δέντρο τους και το γέμισαν με χρωματιστά στολίδια. Δεν είναι, όμως, σαν τα κλασικά δέντρα. Δεν έχουν επιλέξει, δηλαδή, κόκκινες και χρυσές μπάλες, αλλά έχουν τοποθετήσει σε αυτό από ντισκομπάλες, μέχρι κάπκεικ.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως δεν διακόσμησαν μόνο το σπίτι τους, αλλά έντυσαν και τον σκύλο τους για να ταιριάζει με το background.

Ευγενία Σαμαρά Γιάννης Ποιμενίδης δέντρο