«Έφυγε σήμερα...» - Βαρύ πένθος για τον Ορέστη Τζιόβα

Η σπαρακτική ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με μια βαρύτατη απώλεια, την οποία θα κάνει δυστυχώς πολύ καιρό να την ξεπεράσει, μιας και είναι πληγή που δύσκολα κλείνει.

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό ωστόσο πως το όνομά του έχει ακουστεί και σχολιαστεί εκτενώς το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας μερικών δηλώσεων που είχε κάνει για την ερωτική του ζωή, με τον ίδιο να είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων πως είχε ερωτικές επαφές τόσο με κορίτσια όσο και με αγόρια.

«Από την άλλη, η αναζήτηση είχε ένα τεράστιο κέρδος στη δουλειά μου, τη συλλογή εμπειριών. Με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα τον άνθρωπο. Με γοητεύει να μαθαίνω πως μπορεί να αισθανθεί κάποιος άλλος. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ όμως ένα αγόρι. Εδώ θέλω να διαχωρίσω τον έρωτα από το σεξ. Τρυφερότητα έχω αισθανθεί και από τα δυο φύλα. Η εξάρτησή μου από τις ουσίες είχε επιπτώσεις από τη δουλειά μου γιατί κάποιες φορές δεν ήμουν πολύ τυπικός. Επίσης μιλούσα αρκετά για το τι έκανα και σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν πολλοί καλοθελητές. Άκουσα παραπάνω από μια φορά, “μου είπαν να μη σε πάρω για δουλειά γιατί θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα. Φυσικά αυτό δεν ήταν κοντά στην πραγματικότητα γιατί ήμουν λειτουργικός. Όμως ήταν ένα καμπανάκι», είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός (διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του).

Λίγες μέρες λοιπόν μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, ο Ορέστης Τζιόβας ήρθε αντιμέτωπος με μια ακόμη δυσάρεστη περιπέτεια. Ο ίδιος συγκεκριμένα προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μέσα από την οποία γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους τον αιφνίδιο θάνατο ενός πολύ καλού του φίλου.

Ο Ορέστης Τζιόβας λοιπόν δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία με τον φίλο του, Μιχάλη, που έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή, με τον πρώτο να μην μπορεί ακόμα να το συνειδητοποιήσει.

Η φωτογραφία του Ορέστη Τζιόβα με τον φίλο του που έφυγε από την ζωή

«Έφυγε σήμερα ένας πολύ αγαπημένος φίλος μας…» αρκέστηκε να γράψει στην λεζάντα στη λεζάντα της ανάρτησή του, με πολλούς από τους followers του φυσικά να του γράφουν στα σχόλια συλλυπητήρια.