Το μυθικό συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι: Πόσα χρήματα παίρνει ανά λεπτό

Σοκαριστικά τα ποσά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurokinissi Sports
Eurokinissi Sports

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στην ιστορία του Μουντιάλ μετά τον αγώνα – θρίλερ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18/12 και έφερε την μεγάλη νίκη στην Αργεντινή (δείτε εδώ πόσο έκανε σε τηλεθέαση, έσπασε κάθε ρεκόρ στην ελληνική τηλεόραση).

Το απόγευμα της Κυριακής το Μουντιάλ 2022 έριξε αυλαία με τον μεγάλο τελικό στο Κατάρ! Η Αργεντινή κατάφερε να επικρατήσει από νωρίς με 2-0 έναντι της Γαλλίας, η οποία στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου έκανε την ανατροπή με 2-2. Όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, εκεί όπου η Αργεντινή κέρδισε με 4-2 και τον Λιονέλ Μέσι να περνά στο πάνθεον της ιστορίας για το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, με την οικογένειά του να ξεσπά σε πανηγυρισμούς.

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην πεντάδα των πιο πλούσιων ποδοσφαιριστών...

....αφού τα χρήματα που μπαίνουν στο πορτοφόλι του, αγγίζουν τα 127.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Λέο το 2019 έπαιρνε 4 ευρώ το δευτερόλεπτο, 241 ευρώ το λεπτό, 14.497 την ώρα, 347.945 την ημέρα, 2.400.000 την εβδομάδα, 10.500.000 τον μήνα, με αποτέλεσμα ο χρόνος να βγαίνει στα 127.000.000 ευρώ. Επίσης, η τεχνολογία έχει επιφέρει πολλές ευκολίες στην καθημερινή ζωή, αλλά και πολλά χρήματα στην τσέπη των ποδοσφαιριστών… Ο αργεντινός όπως έχει γίνει γνωστό καρπώνεται για κάθε το post 581.061 ευρώ.

Τώρα, βέβαια, τόσα χρόνια μετά και με τόσες επιτυχίες που έχει προσθέσει στο βιογραφικό του το κασέ του σίγουρα θα έχει ανέβει!

Τι δουλειά κάνουν οι γονείς του

Γονείς Μέσι
Instagram/ Οι γονείς του Μέσι με την κόρη τους

Ο Λιονέλ Αντρές Μέσι Κουτσιτίνι γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 1987 στο Ροσάριο, εργατική πόλη στα βορειοανατολικά της Αργεντινής. Είναι γιος του Χόρχε Οράσιο Μέσι, εργαζόμενου σε εργοστάσιο κατασκευών, και της Σέλια Μαρία Κουτσιτίνι, οικιακής βοηθού μερικής απασχόλησης. Έχει δύο μεγαλύτερους αδερφούς και μια μικρότερη αδερφή. Ένας πρόγονος του Χόρχε, ο Άντζελο Μέσι, κατοικούσε στην πόλη της Ανκόνα στην Ιταλία, απ' όπου μετανάστευσε στην Αργεντινή στη διάρκεια του 19ου αιώνα. Ένας άλλος πρόγονος του Χόρχε, ο Ραμόν Πέρες Γιομπέρα, προερχόταν από το Ελ Ποάλ, ένα χωριό στην Καταλονία.