«Το μόριο του το έδειχνε στο 90% των ηθοποιών» - Nέα σοκαριστική κατάθεση από μάρτυρα του Φιλιππίδη

Συνεχίζεται η δίκη...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη συνεχίζεται τη Δευτέρα 19/12 με τον ηθοποιό να έχει στην πλευρά του, ως μάρτυρα υπεράσπισης πολύ γνωστή ηθοποιό, η οποία επιθυμεί με νύχια και με δόντια να τον δει να δικαιώνεται (δείτε εδώ γιατί ο ηθοποιός έφτασε ένα βήμα πριν από την εντατική).

Ο λόγος λοιπόν για τη Βίκυ Πρωτογεράκη, η οποία εντοπίστηκε από τις κάμερες της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, πριν μπει στην δικαστική αίθουσα και παραχώρησε μερικές δηλώσεις για τον φίλο της.

«Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι καταθέσεις των μαρτύρων. Σήμερα καταθέτει και η κυρία Πρωτογεράκη. Τόνισε πως αυτοπροτάθηκε να παραστεί στη δίκη και μας είπε συγκεκριμένα ότι πάρα πολλές φορές έχει πει και κατά το παρελθόν ότι η ίδια έχει προθυμοποιηθεί για να παραστεί στη συγκεκριμένη δίκη», ανέφερε αρχικά η ρεπόρτερ του καναλιού.

«Να καταθέσω πρώτα; Μπορώ; Τον ξέρω από μικρό παιδί, από 20 χρονών. Όλα αυτά θα τα κρίνει το δικαστήριο, εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα», είπε στη συνέχεια εκείνη.

Φυσικά και για τη μεριά των καταγγελλουσών οι παραπάνω δηλώσεις είναι προκλητικές, καθώς με τον τρόπο αυτό αναιρείται ο αγώνας, που δίνεται ωστόσο ο Φιλιππίδης εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα της υπεράσπισης.

Νέα σοκαριστική δήλωση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Αναμένονται λοιπόν να ακουστούν όσα θα κατατεθούν στη δικαστική αίθουσα, ωστόσο μέσα από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και της εκπομπής Πρωινό ακούστηκε μια δήλωση, που προκάλεσε αντιδράσεις καθώς λέχθηκε:

«Το μόριο του το έδειχνε στο 90% των ηθοποιών», είπε η κυρία Πρωτογεράκη.