«Και το γελοίο έχει...» - "Κόλαφος" ο Νίκος Αποστολόπουλος εναντίον του Άγγελου Μπράτη

Τι είπε για τον σχεδιαστή μόδας

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Και το γελοίο έχει...» -

Το πρωί της Δευτέρας (19/12) στην πρωινή εκπομπή του Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου. Ο ίδιος, που πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί στον Γιώργο Αγγελόπουλο (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε με όχι τόσο καλά λόγια για τον Άγγελο Μπράτη.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος αναφέρθηκε και στο ριάλιτι του Alpha, λέγοντας οτι όποιος πάει εκεί εάν δεν είναι τραγουδιστής γελειοποιείται.

Οι αποκρουστικές απαντήσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για τον Άγγελο Μπράτη και όχι μόνο

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Άγγελο Μπράτη. Το πρωί, λοιπόν, μέσα από την πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην συχνότητα του Alpha, ακούστηκαν οι δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου, που δεν ήταν και τόσο "φιλικές" και χαρωπές. Ο ίδιος μίλησε για το JU2S και τον Άγγελο Μπράτη, που βρίσκεται στο show του Νίκου Κοκλώνη. Δίκασε χωρίς αύριο τον σχεδιαστή μόδας, λέγοντας ότι γελειοποιείται με τα όσα κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο J2US. Να πάω εγώ στο J2US να τραγουδήσω; Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να γελοιοποιούνται, όπως ο Μπράτης. Ναι, βέβαια και γελοιοποιήθηκε.

Δεν μπορεί ένας υποτιθέμενος σχεδιαστής, όπως λέει ότι είναι, να πάει να κάνει τον τραγουδιστή χωρίς φωνή και χωρίς τίποτα», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος τόνισε επίσης: «Εντάξει, και το γελοίο έχει πάτο».

Να υπενθυμίσουμε και τα πρόσφατα λόγια του Λάκη Γαβαλά, που αναφέρθηκε και αυτός στον Άγγελο Μπράτη, αποκαλύπτοντας τα πρώτα βήματα του σχεδιαστή μόδας.

«Θα με ρωτήσετε ποιος είναι ο Μπράτης, η Κουλιανού. Είπα ότι ο Άγγελος ενώ είναι ένα παιδί, που έχει ξεκινήσει από εμένα και βοηθήθηκε και καλά έκανε γιατί είχε ένα ταλέντο κι ήξερε το πατρόν, τώρα χάθηκε στην ομίχλη, στη δίνη της δημοσιότητας. Δεν του πήγαινε το J2US, ούτε το GNTM για εμένα. Δεν πήγαινε σε κανένα. Είχε πει ότι σε τέτοιες εκπομπές (σ.σ. My Style Rocks) τάδε βεληνεκούς δεν θα πήγαινα. Δεν θέλω κάποιος να με θίγει και να λέει ότι ένα πρόγραμμα δεν είναι καλό και μετά να συμμετέχει».