«Δεν το διαχωρίζω με βάση της ηλικίες, αλλά με την...» - Η αποκάλυψη της Σίσσυ Φειδά για την διαφορά ηλικίας με τον σύζυγο της

Όλα όσα είπε

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @sissyfeida)
(instagram / @sissyfeida)

Το πρωί της Δευτέρας (19/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Σίσσυς Φειδά. Η ίδια που πρόσφατα είχε "ανοίξει" το σπίτι της και έδειξε το βγαλμένο από παραμύθι σπίτι της (δείτε εδώ φωτογραφίες) μίλησε στην εκπομπή του Mega και έδειξε το υπερπαραγωγή χριστουγεννιάτικο σπίτι της.

Η Σίσσυ Φειδά αποκάλυψε, ότι όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει πλαστικός χειρουργός και σχεδιάστρια μόδας.

Το στολισμένο σπίτι της Σίσσυς Φειδά

Η γνωστή interior designer "άνοιξε" το πανέμορφο σπίτι της στην εκπομπή του Mega και μίλησε για πράγματα που δεν είχε αποκαλύψει ξανά.

«Φροντίζω τον εαυτό μου με διακριτικά πράγματα, δεν μου αρέσει η παραμόρφωση. Είμαι όπως όλες οι γυναίκες, κάποιες στιγμές έχω ανασφάλειες, άλλες νιώθουμε καλά», δήλωσε η Σίσσυ Φειδά.

Από μικρή ήθελε να κάνει οικογένεια, ενώ δήλωσε χωρίς ενοχή πως όταν μεγαλώσει η κόρη της θα είναι παρεμβατική. Ακόμη, ανέφερε ότι δεν ήταν άνθρωπος που προτιμούσε τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας και τόνισε ότι ο σύζυγος της ήταν αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση στην σχέση τους.

«Αφού έκανα πράξη την διαφορά ηλικίας, μίλησα για αυτό. Δεν είχα προτίμηση σε τέτοιους είδους σχέσεις. Με τον σύζυγο είμαστε όπως οι περισσότεροι, δεν το διαχωρίζω με βάση της ηλικίες, η προσωπικότητα είναι. Ο σύζυγος έκανε το πρώτο βήμα και ήταν και πολύ διεκδικητικός», είπε για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Η ίδια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση εάν υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, ενώ αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση για το «Cash or Trash».

Η γνωστή interior designer πρέπει να αναφέρουμε ότι θα παρουσιάσει στις 19 Δεκεμβρίου την κολεξιόν της με είδη σπιτιού. Επιπλέον, η ίδια είπε ότι έχει διακοσμίσει αμέτρητα σπίτι ξένων και συγκεκριμένα ανθρώπων από τα Αραβικά Εμιράτα, με κορυφαίο πελάτη της νατις ζη΄τα να βάλει δίπλα από το προσκέφαλο του κρεβατιού έναν... κάδο σκουπιδιών.

«Διακόσμησα το σπίτι σε δισεκατομμυριούχους Άραβες και ήθελαν στα υπνοδωμάτια, δίπλα στο κρεβάτι να υπάρχει κάδος σκουπιδιών», είπε χαρακτηριστικά.