Άγρια Γη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά και φέρνει τα πάνω - κάτω

Θα έχει τον ρόλο του αστυνομικού

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(skai.gr)
(skai.gr)

Στην δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» που προβάλλεται καθημερινά (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) θα μπει ένας καινούργιος ηθοποιός, που έχει τρέξει αρκετά στον χώρο της υποκριτικής, στο παρελθόν. Ο ηθοποιός αυτόςθα κάνει αυτό που λέμε "comeback", κάτι που άφησε αναυδους όλους όσους το έχουν μάθει.

Ποιος είναι αυτός, που θα υποδυθεί μάλιστα τον αστυνομικό;

Ο γνωστός ηθοποιός που θα μπει στην σειρά «Άγρια Γη»

Ο λόγος για τον... Κώστα Σόμμερ!

Ύστερα από μακρά τηλεοπτική απουσία, ο Κώστας Σόμμερ αποφάσισε να ενδώσει στις τηλεοπτικές προτάσεις και να πει το «ναι» στην καθημερινή σειρά «Άγρια Γη» του ΣΚΑΪ. Ο γοητευτικός ηθοποιός και νέος πατέρας αναμένεται να εισέλθει στα επόμενα επεισόδια της σειράς κρατώντας τον ρόλο του Ορέστη Νικολαϊδη.

Σύμφωνα με το σενάριο, λοιπόν, ο Κώστας Σόμμερ αναμένεται να «ντυθεί» έναν καλό αστυνομικό που πηγαίνει πάντα σύμφωνα με τη διαδικασία, καθώς αγαπά και σέβεται τη δουλειά του. Δεν έχει κάνει οικογένεια και ζει μόνος έχοντας απαξιώσει τις σχέσεις και τον έρωτα. Έχει ξεχωρίσει στο εγκληματολογικό γιατί είναι μεθοδικός και εύστροφος και αρκετά νέος πήρε τη θέση του διοικητή.

Όσο και να ανέβει όμως στην ιεραρχία, ο Ορέστης Νικολαϊδης δεν ξεχνά ποτέ μια υπόθεση που κουβαλάει από την αρχή της καριέρας του και τον έχει στοιχειώσει…

Τον στέλνουν από την Αθήνα στην Άγρια Πλαγιά, για να διαλευκάνει το φόνο του Βλάσση Χατζή. Γνωρίζει την Όλγα στις ανακρίσεις, ως ύποπτη και η αρχική του εντύπωση είναι αρνητική, στην πορεία όμως τον γοητεύει η δυναμική και έντονη προσωπικότητα της.

Τι θα δούμε σήμερα 19/12 στην σειρά «Άγρια Γη»

Η Ολγα ανακαλύπτει πως ο Χρήστος κρύβεται στο σπίτι του Αρη. Την ίδια ώρα, η Φιλιώ δεν εμφανίζεται στην ταβέρνα ούτε στο σπίτι της και όλοι ανησυχούν ότι κάτι της έχει συμβεί: «Περίεργο που δεν έχει φανεί ακόμα! Λες να έγινε κάτι;», αναρωτιούνται. Η Ολγα παγιδεύει τον Βλάσση, κλείνοντας μια συμφωνία μαζί του για να της πει ποιος είναι ο πραγματικός Νικόλας, ενώ την ίδια στιγμή κανονίζει με τον Αρη να τον βγάλει από τη μέση και να της φέρει πίσω τα λεφτά: «Του έδωσα χρήματα για να τον φέρω με το μέρος μου και να μου πει την αλήθεια, αλλά θα βγει από τη μέση! Δεν θέλω άλλους μπελάδες», του λέει.

Ο Αρης ξέρει πως αν ο Βλάσσης της αποκαλύψει την αλήθεια, η Ολγα θα βάλει άλλους να σκοτώσουν και τον Βλάσση και τον ίδιο. Η Ελπίδα, έχοντας μάθει το ψέμα του Βλάσση, του λέει να φύγει από την Αγρια Πλαγιά: «Νόμιζες δεν θα έβγαινε στο φως η αλήθεια; Εξαφανίσου και μην τολμήσεις να πατήσεις ποτέ ξανά το πόδι σου εδώ». Ο Αλέξης αποχαιρετά τον Αντώνη και την Αρετή, αφού έχει αποφασίσει πια να φύγει μόνιμα στην Αθήνα. Στο μεταξύ, Μιχάλης και Μάνος καταλαβαίνουν πως ο Χρήστος έχει φύγει από το σπίτι και υποψιάζονται πως μάλλον δεν έφυγε με τη θέλησή του. Ο Αρης μαθαίνει από την Ολγα κάτι που τον σοκάρει και του ανατρέπει την εικόνα που είχε για τον Μιχάλη.