Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Έγκυος στο 2ο παιδί αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια

Η ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Εύα Τσάχρα
Instagram / Εύα Τσάχρα

Τον τελευταίο χρόνο πολλές είναι οι διάσημες Ελληνίδες οι οποίες ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους, με πρώτα ονόματα την Ιωάννα Τούνη, η οποία πόζαρε γυμνή στο 9ο μήνα της κύησης, την Ελένη Φουρέιρα, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε την εδώ να κάνει τα τελευταία της ψώνια πριν γεννήσει) και την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μόλις γέννησε.

Δεν είναι, όμως, οι μόνες. Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 19/12 άλλη μία πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια δεν έχει πολύ καιρό που παντρεύτηκε, αλλά ήδη έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον σύζυγό της, μία μικρή κόρη την οποία λατρεύει.

Αυτή η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος για 2η φορά

«Η γυναίκα στην πιο ένδοξη στιγμή της. Όχι δε μιλώ για την εγκυμοσύνη, διότι υπάρχουν γυναίκες που συνειδητά δε θέλουν παιδιά και κάποιες άλλες που δε μπορούν ν' αποκτήσουν. Η πιο ένδοξη στιγμή της γυναίκας είναι η απελευθέρωση της. Εκείνη, που μετά από αιώνες καταπίεσης, βασανιστηρίων και σκλαβιάς, αρχίζει να στέκεται στα πόδια της και να ζει όλα αυτά που πρέπει να ζήσει, χωρίς να ντρέπεται και χωρίς να εξηγεί.

Και προσοχή. Δε μιλώ για την υποτιθέμενη απελευθέρωση εκείνη που προβάλλουν τα media και που μόνο υποτιμητική είναι. Μιλώ για την απελευθέρωση της γυναίκας στις επιστήμες, στις τέχνες και στην πολιτεία. Και δυστυχώς αυτή η γυναίκα βρίσκεται μόνο στη Δύση... Είθε η Ανατολή και όλες οι θρησκείες που φοβούνται τη γυναικεία φύση να αλλάξουν σύντομα... Και να δώσουν στην ανθρωπότητα την ευκαιρία να γνωρίσει τις αρετές της ΓΥΝΑΙΚΑΣ», είχε δηλώσει μάλιστα κατά τη διάρκεια της κύησης της τότε.

Πρόκειται για την Εύα Τσάχρα, την οποία γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από το The Voice. Η ίδια, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον καλό της και την κόρη τους να κρατιούνται χέρι χέρι, χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους, σχηματίζοντας έναν κύκλο, στον οποίο ξεπρόβαλε η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Εύα Τσάχρα παιδί
Instagram / Εύα Τσάχρα

«+1», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί για τα ευχάριστα.

Εύα Τσάχρα έγκυος
Instagram / Εύα Τσάχρα