«Ίσως θα πρέπει να φύγω από την τηλεόραση...» - Ανακοίνωσε το τέλος στην παρουσίαση η Ναταλία Γερμανού

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ίσως θα πρέπει να φύγω από την τηλεόραση...» - Ανακοίνωσε το τέλος στην παρουσίαση η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού, σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας 19/12 μίλησε στην κάμερα του OPEN και συγκεκριμένα στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, και προχώρησε σε δηλώσεις για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το τελευταίο διάστημα στην εκπομπή της, Καλύτερα Δε Γίνεται στο κανάλι του ALPHA, μίλησε για το τέλος της όσον αφορά την παρουσίαση και την πιθανότητα να ασχοληθεί με κάτι άλλο σχετικά με την τηλεόραση στο μέλλον, ενώ σχολίασε και διάφορα πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως είναι η Κωνσταντίνα Σπύροπούλου, η Έλενα Ασημακοπούλου και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία αλλάζει ολόκληρη της εκπομπή της από τον νέο χρόνο.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

«Δεν είμαι πάντα πρώτη στην τηλεθέαση. Μπορεί να με περάσει το Μουντιάλ, κάποια ξένη ταινία, μια ελληνική σειρά. Δεν είναι μόνιμη κατάσταση. Τα παρακολουθώ τα νούμερα, είναι κομμάτι της δουλειάς μας, μία ένδειξη ότι έχουμε ένα στοιχειώδες φιλότιμο να βλέπουμε τι πάει καλά, τι αρέσει στον κόσμο και τι όχι. Δεν βάζω ξυπνητήρι στις 7, αν με ρωτάτε, γιατί εκεί έρχονται τα πρώτα νούμερα», είπε αρχικά, ενώ σχετικά με το αν θα τη δούμε σε κάποιο βραδινό σόου στον Alpha, ξεκαθάρισε:

«Ναι, το έχω σκεφτεί, το έχω κάνει και παλιότερα. Ίσως συμβεί φέτος στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Αν όχι φέτος, μπορεί να γίνει με την επόμενη σεζόν. Μου αρέσουν και τα βραδινά αλλά είναι και κάτι που θέλει πολλή προσοχή και δουλειά, γιατί όπως βλέπετε η prime time είναι ασφυκτικά γεμάτη».

Στο ενδεχόμενο να γίνει αυτό παράλληλα με τη μεσημεριανή της εκπομπή, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δεν θα με άφηνε το κανάλι αλλιώς. Το «Καλύτερα δε γίνεται» για αυτούς είναι κάτι που δεν το πειράζουν, το θέλουν οπωσδήποτε εκεί, οπότε θα μου ζητούσαν να κάνω κάτι παράλληλα».

«Σε λίγα χρόνια ίσως θα πρέπει να φύγω από την τηλεόραση, περνώντας πια πίσω από τις κάμερες. Ίσως ασχοληθώ με την παραγωγή, την αρχισυνταξία. Δεν κουράζομαι, το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Δεν θέλω να κουραστεί ο κόσμος πριν κουραστώ εγώ», δήλωσε στη συνέχεια.

Όταν ρωτήθηκε για το κλίμα στο «Μες στην καλή χαρά» με την άφιξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με αφορμή τα όσα είπε πρόσφατα για εκείνη, απάντησε:

«Ήταν 1-2 μήνες που έκανα κάποιες συζητήσεις μέχρι να καταλήξω στον Ant1, όπου έκανα το «Η Γερμανού Ξανάρχεται». Ήταν ένα τελευταίο δίμηνο με ένα ψυχρό κλίμα. Δεν ήταν μόνο η Κωνσταντίνα που δημιουργούσε το πρόβλημα. Θέλω να είμαι ειλικρινής σε αυτό. Ήμουν κι εγώ απέναντί της ψυχροπολεμική σε διάθεση».

Και συμπλήρωσε έπειτα: «Προτάσεις πάντα δεχόμαστε όλοι οι παρουσιαστές. Είναι κολακευτικό, ευχάριστο αλλά δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα εύκολα. Είμαι παλιά καραβάνα στον χώρο, οπότε δεν παραμυθιάζομαι εγώ πολύ εύκολα με αυτά. Να σε οδηγεί πιο πολύ η λογική σε αυτά τα πράγματα και όχι η τρέλα της στιγμής. Μένω πάντα σε έναν χώρο εργασίας όταν νιώθω ότι με αγαπούν, με φροντίζουν και με έχουν σε μία θέση που υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός».

Λίγο αργότερα, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, αναφέροντας: «Η Μαρία μου αρέσει πολύ σαν παρουσιάστρια και επειδή μιλάω με ανθρώπους από το κανάλι που εργάζεται ξέρω ότι σκοπεύουν να την στηρίξουν πάρα πολύ. Τώρα με την έλευση του All-Star Survivor πιστεύω ότι η εκπομπή της Μαρίας θα πάρει τη φόρα της. Αγχώθηκα και είπα: ωχ γαμ@το. Και το είπα αυθόρμητα γιατί δεν είναι μόνο μία παρουσιάστρια που έχει γράψει χιλιόμετρα αλλά είναι και φιλενάδα μου και πάντα είναι πιο δύσκολο. Μου το ‘χουν ξανακάνει με την Αντελίνα και τον Χάρη».

Όσον αφορά την Έλενα Ασημακοπούλου, επισήμανε: «Την Έλενα την έχω πολύ μες στην καρδιά μου. Καταλαβαίνω πως το εννοούσα, γιατί τη δυσκόλεψε το live, η ζωντανή εκπομπή. Στεναχωριέμαι που δεν μου μίλησε τότε, ήμουν κι εγώ ίσως όχι τόσο εκπαιδευμένη στο να συμπαρίσταμαι στους ανθρώπους της ομάδας μου». «Μετανιώνω που δεν ήμουν τόσο κοντά στην Έλενα όσο θα' θελα να 'μαι», κατέληξε.