«Λάθος της Μαρίας το να λες...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στην κόντρα Σολωμού με Παπανώτα

«Ούτε ο Δημήτρης ούτε η Μαρία θα κρίνουν ποιος χρειάζεται ψυχολόγο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Λάθος της Μαρίας το να λες...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στην κόντρα Σολωμού με Παπανώτα

Τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τη Μαρία Σολωμού σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 19/12 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της στον Alpha. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε χθες 18/12 καλεσμένη στο After Dark και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Παπανώτα (δείτε εδώ τι είπε και για τον Γιώργο Λιάγκα), ο οποίος την έχει σχολιάσει έντονα για τη στάση ζωής της.

«Έχω την εντύπωση πως με σιχαίνεται χρόνια ο Παπανώτας. Πες μου έναν λόγο που μπορεί να σε αντιπαθεί κάποιος, ο οποίος δεν συνδέεται μαζί σου με κανέναν τρόπο, οι πράξεις σου δεν τον επηρεάζουν πουθενά, και έχει άποψη για σένα… Κόμπλεξ λέγεται αυτό. Ψυχολογικά; Που θα ήταν καλό να πάει κάπου…» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού.

Από την μεριά του, ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Δεν είδε καν την εκπομπή. Της είπε η κομμώτρια, η άλλη που τη βάφει, ο στιλίστας… Από το ’90 πασέ ρε παιδιά. Εσύ θυμάσαι κάποια φορά να έχω πει εγώ κάτι; Προχθές δεν έλεγα τι ωραία που είναι με το ίσιο μαλλί; Δεν θα κάτσω να απολογηθώ γιατί κάποιος ανόητος ακούει τον μακιγιέρ και τον στιλίστα και την κομμώτρια; Το λέω για τη Μαρία. Γιατί εκείνη είπε για τον Λιάγκα να κάτσει να ακούσει όλο το podcast για να βγάλει συμπέρασμα ενώ η ίδια δεν το έκανε.

Εκτός αν θυμάται συγκεκριμένα να μας πει, πότε εγώ ασχολήθηκα μαζί της που βαριέμαι ειλικρινά… Να καταλάβει κι αυτή ότι τον ψυχολόγο άλλος τον χρειάζεται. Εγώ έχω ξεκαθαρισμένα μέσα μου ότι είμαι προοδευτικός στις πολιτικές μου απόψεις και συντηρητικός στις κοινωνικές. Έναν άνθρωπο που επιλέγει γάμους, διαζύγια αλλά δεν παντρεύομαι, και μετά τα φτιάχνω και με έναν νεότερο… Όλο αυτό για μένα, για τις δικές μου αρχές και για τα πιστεύω είναι λάθος (δείτε εδώ το βίντεο με ολόκληρη την τοποθέτησή του).

Το σχόλιο της Καινούργιου στην κόντρα Σολωμού - Παπανώτα

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν μετά την προβολή δηλώσεων με τον σχολιασμό του Δημήτρη Παπανώτα, τοποθετήθηκε στην αναφορά για την βοήθεια από ψυχολόγο, όπως τόνισε η Μαρία Σολωμού για τον δημοσιογράφο.

«Ψυχολόγο μπορεί να χρειάζεται κι ένας άνθρωπος που όλα στη ζωή του είναι τέλεια και απλά να νιώθει ότι θέλει να πάρει κάποιες αποφάσεις και να χρειάζεται μια προτροπή.

Ούτε ο Δημήτρης ούτε η Μαρία θα κρίνουν ποιος χρειάζεται ψυχολόγο. Λάθος της Μαρίας το να λες “να πάει να το λύσει σε ψυχολόγο”. Να σου το πει κάποιος φίλος σου, ναι. Ούτε ο Δημήτρης μπορεί να κρίνει την πορεία και τις προσωπικές επιλογές της Μαρίας. Γνώμη μου. Καλά για όλους μας έχει πει ο Παπανώτας».