«Ήταν το αμάξι των ονείρων μου» - Το αστρονομικό ποσό που έδωσε ο Trannos για την αγορά αυτοκινήτου

Τα «καρφιά» για την Αστυνομία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν το αμάξι των ονείρων μου» - Το αστρονομικό ποσό που έδωσε ο Trannos για την αγορά αυτοκινήτου

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη παραχώρησε ο Trannos και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έδωσε για να αγοράσει το αυτοκίνητο των ονείρων του.

Ταυτόχρονα, ο νεαρός τράπερ -που πρόσφατα είχε ένα ατύχημα με το αμάξι του- πέταξε τις σπόντες του και για την αστυνομία, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συλληφθεί. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η αστυνομία εντόπισε παράνομο όπλο μετά από έλεγχο που έγινε στο αμάξι του στην Ομόνοια μαζί με τρείς φίλους του με αποτέλεσμα να του ασκηθεί δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή και μάλιστα αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Οι αποκαλύψεις του Tρανού

Αφού λοιπόν έλαβαν τέλος οι περιπέτειές του με την αστυνομία, ο Trannos αποκάλυψε τα εξής στον Αλέξανδρο Κοψιάλη:

«Έσκασα 100 χιλιάδες ευρώ για το αμάξι των ονείρων μου. Ένιωσα πολύ καλά. Ήθελα να πάρω ένα καλό αμάξι για να κάνω τα δικά μου. Είχα πάρει ένα άλλο, αυτό που έκανα τις σβούρες. Δεν φόρεσα ζώνη εκείνη την ημέρα πρώτη φορά στη ζωή μου. Μπήκαμε σε μία στροφή, καρφωθήκαμε σε έναν βράχο, ήταν γερό μπαμ. Από τότε κι έπειτα, λέω ότι πρέπει να φοράμε ζώνη. Χε@@@κα πάνω μου τότε, λέω πέθανα.

Η χειρότερη ημέρα της ζωής μου ήταν όταν τράκαρα κι όταν με έδεσαν με το πιστόλι γιατί μου έσπασαν τα @@@. Μου ζαλίσανε τα @@@. Τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί αλλά την κάνουν λίγο πιο καταχραστικά. Μου είπε ένας (αστυνομικός) ότι νόμιζε ότι θα τον πυροβολήσω. Θα σε πυροβολήσω εγώ, να χάσω τη ζωή μου για σένα;»