«Όλα αυτά τα χρόνια...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου για το πώς πήρε την απόφαση να δεχθεί την πρόταση για “To Πρωινό”

«Είναι ακριβώς όλα όπως τα συνεννοηθήκαμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όλα αυτά τα χρόνια...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου για το πώς πήρε την απόφαση να δεχθεί την πρόταση για “To Πρωινό”

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Τύπος Tv» και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση της να ενταχθεί στην ομάδα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ γιατί δεν την βλέπουμε στο κομμάτι της ενημέρωσης).

Μάλιστα, η ίδια, σε πρόσφατες δηλώσεις της απάντησε και για το μέλλον της στην πρωινή εκπομπή:

«Το Τζόρνταν είναι μια παράσταση αρκετά απαιτητική. Αρκετά δύσκολη. Αυτή τη φορά το σώμα μου έπιασε “κόκκινα”. Υπήρξαν στιγμές με υπόταση, στιγμές που δε μπορούσα να δω. Στο παρελθόν, λόγω της παράστασης αυτής έχω πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από υπερκόπωση», είπε αρχικά και όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα τη βρει στο Πρωινό, η Μαρία Κορινθίου, απάντησε: «Εξαρτάται. Εξαρτάται από πολλά» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η αναφορά της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό 

Η αναφορά της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν δύο μήνες στο Πρωινό, ποια είναι η αίσθηση που έχεις από αυτήν τη συνεργασία;

Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα πάρει την απόφαση να μπω στο κομμάτι της παρουσίασης. Είμαι σχεδόν 20 χρόνια στο χώρο, αρκετά ενεργά σε όλο αυτό το σύστημα, είχα επίγνωση που μπαίνω, τι πρέπει να κάνω, πως πρέπει να το κάνω. Παίρνω μελετημένες αποφάσεις και το έχω αποδείξει. Μπαίνοντας, λοιπόν, αντιμετώπισα ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Γιατί πήρες την απόφαση τώρα, ύστερα από τόσες προτάσεις που είχες όλα αυτά τα χρόνια;

Αισθάνθηκα αγάπη όταν συζητήσαμε και για αυτό είπα ενστικτωδώς ότι ήρθε η ώρα να το κάνω. Το ζύγισα πολύ κι ας έγιναν όλα γρήγορα. Καθ’ όλη τη διάρκεια των χρόνων, όποια επιλογή κι αν κάνω, πάντα τη ζυγίζω. Πάντα λειτουργώ με το ένστικτό μου. Έτσι έκανα και τώρα. Και θα το τονίσω… Είναι ακριβώς όλα όπως τα συνεννοηθήκαμε, όπως τα είπαμε, όπως δώσαμε τα χέρια, αγκαλιαστήκαμε κι είπαμε πάμε!