«Ό,τι μ@λ@κία ακούω πρέπει να...» - Εξερράγη στις τηλεοπτικές κάμερες ο Γιάννης Μποσταντζόγλου εξαιτίας της Πρωταγεράκη

«Βρίζω, γιατί να μη βρίζω Πείτε κάτι...;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ό,τι μ@λ@κία ακούω πρέπει να...» - Εξερράγη στις τηλεοπτικές κάμερες ο Γιάννης Μποσταντζόγλου εξαιτίας της Πρωταγεράκη

Στις τηλεοπτικές κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 19/12 ο Γιάννης Μποστατζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την Βίκυ Πρωτογεράκη, με τον ίδιο να εκνευρίζεται με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στη δίκη Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων στην χθεσινή 19/12 της κατάθεση πως «το μόριο του το έδειχνε στο 90% των ηθοποιών», μια δήλωση που φυσικά σχολιάστηκε εκτενώς.

Μάλιστα, η Βίκυ Πρωτογεράκη λίγες ώρες αργότερα, βρέθηκε στο πλατό του ALPHA και συγκεκριμένα στο πλατό του T-Live και προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με τα λεγόμενα που χρησιμοποίησε σχετικά με την μαρτυρία της Εβελίνας Παπούλια, η οποία ανέφερε πως ο ηθοποιός της έδειξε το μόριό του (δείτε εδώ όσα υποστήριξε η Βίκυ Πρωτογεράκη).

Ο εκνευρισμός του Γιάννης Μποσταντζόγλου με την Βίκυ Πρωταγεράκη

«Ό,τι μαλ…α ακούω πρέπει να την σχολιάζω; Φίλη μου είναι η Βίκυ αλλά είπε μαλ…ες. Βρίζω, γιατί να μη βρίζω; Πείτε κάτι νορμάλ. Πρέπει να φτάσουμε στις κιλότες για να συζητάμε ρε παιδιά; Για θέατρο μιλάμε», είπε έξαλλος ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Αμέσως μετά απάντησε και για τον Γιώργο Κιμούλη: «Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, μια χαρά συνεργαστήκαμε. Τώρα, τι έχει συμβεί στις άλλες περιπτώσεις δεν ξέρω. Η συμπεριφορά του Γιώργου μοιάζει με πολλών σκηνοθετών. Ήταν γνωστή η συμπεριφορά του και πολλών άλλων, να σου πω ονόματα να γεμίσεις τετράδιο. Όλοι έτσι είναι, αλληλοβριζόμαστε μέχρι να βγει το αποτέλεσμα. Μην κάνουμε και τους ευγενείς».