Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή;» - Το "καρφί" της Δήμητρας Παπαδήμα για τις δηλώσεις που έκανε για την Μενεγάκη

«Το προσωπικό σχόλιο είναι μέσα σε καλούπι κι εγώ αυτό δεν το μπορώ»

«Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή;» - Το
News 20.12.2022 10:25
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ρίσκο» συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι τη Δήμητρα Παπαδήμα. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την πρόσφατη δήλωσή της για την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, η ίδια -που πρόσφατα εξομολογήθηκε και την παρενόχληση που δέχτηκε- ρωτήθηκε πριν μερικές μέρες από την εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη «Η πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά ήταν ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή «Cocktail» στο Mega με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Πώς σας έγινε η πρόταση και θυμόσαστε από αυτήν τη συνεργασία;»

Η Δήμητρα Παπαδήμα λοιπόν έδωσε την εξής απάντηση: «Δουλειά παρουσιάστριας στο τότε Mega για να πληρώσω τη σχολή μου της υποκριτικής. Μου έγινε η πρόταση. Το είδα καθαρά οικονομικά το θέμα. Τότε το χρήμα έρεε. Και το χρειαζόμουν. Δεν μου ταίριαξε καθόλου το στημένο κόνσεπτ. Εγώ χωρίς αλήθεια γύρω μου κομπλάρω. Η χαρά χωρίς χαρά με διαολίζει.

Πήρε τη θέση μου η Μενεγάκη. Ικανή αποδείχτηκε να χειρίζεται στημένες ιδέες. Εγώ προτίμησα την τέχνη. Κι η τέχνη εμένα. Κι η τέχνη δεν είναι η στημένη μπάλα. Τέχνη είναι η έντεχνη κουτουλιά. Δίνω κουτουλιές φέτος. Με το Αγρίμι, με το Ρίσκο στο θέατρο OLVIO. Ακολουθεί το Μποστ και Φλωξ και το υπέροχο είναι πως δεν κάνω καρούμπαλα. Προκαλώ πονοκέφαλο στα κεφάλια που πρέπει να πονοκεφαλιάζουν».

Η απάντηση της Δήμητρα Παπαδήμα για τις δηλώσεις που έκανε για την Μενεγάκη

Η ίδια λοιπόν, με αφορμή του ότι αυτές οι δηλώσεις συζητήθηκαν πολύ, ξεκαθάρισε: «Σοβαρά συζητήθηκαν οι δηλώσεις μου σε όλες τις εκπομπές; Δεν παρακολουθώ εκπομπές. Και κατ’ αρχάς δεν είπα τίποτα για την Ελένη Μενεγάκη. Είπα ότι «η Ελένη αποδείχθηκε ικανή να είναι στα στημένα πράγματα». Δηλαδή ποιο είναι που συζητήθηκε; Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή; Δεν τη στήνουν; Το προσωπικό σχόλιο είναι μέσα σε καλούπι κι εγώ αυτό δεν το μπορώ. Αχ δεν πέτυχε το κουλουράκι, πώς θα το φάω; Αυτό είναι η δουλειά της και εγώ δεν μπορώ να την κάνω. Προσπάθησα για τα λεφτά, αλλά δεν το έκανα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είναι 5ψήφιο το νούμερο - Το υπέρογκο ποσό που πήρε η Δήμητρα Παπαδήμα για ένα guest στην τηλεόραση

Με ασπρόμαυρο μπικίνι στα 58 της η Δήμητρα Παπαδήμα - Ρίχνει κάτω μέχρι και 20άρες με το καλλίγραμμο σώμα της

Share