«Είμαι παντρεμένη, δεν ξέρω αν το..» - Η σαστισμένη απάντηση της Ασημίνας Ιγγλέζου σε δημοσιογράφο

Του τα είπε όπως έπρεπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είμαι παντρεμένη, δεν ξέρω αν το..» - Η σαστισμένη απάντηση της Ασημίνας Ιγγλέζου σε δημοσιογράφο

Το πρωί της Τρίτης (20/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου. Η γνωστή personal trainer που πρόσφατα την είδαμε να εισχωρεί στο Κυριακάτικο Show του Νίκου Κοκλώνη και να έχει στο πλάϊ έναν τραγουδιστή (δείτε με ποιον είναι ζευγάρι στο J2US) μίλησε για το Survivor και απάντησε με ιδιαίτερο τρόπο σε ερώτηση ενός δημοσιογράφου.

H αποστομωτική απάντηση της Ασημίνας Ιγγλέζου σε δημοσιογράφο

Για το Survivor απάντησε η Ασημίνα Ιγγλέζου, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια, στην τηλεοπτική κάμερα του «Mega Καλημέρα» και την ομάδα της εκπομπής μίλησε και φάνηκε να σαστίζει όταν τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για το αν είναι ανοιχτή στο φλερτ.

Επιπλέον, μίλησε και για το Survivor και τον τρόπο που μπήκε στο παίχνιδι και πόσο γρήογορη ήταν όλη αυτή η διαδικασία. Ακόμη, είπε ότι έμαθε πως θα μπει στο παιχίδι επιβίωσης τρεις μέρες πριν, χωρις να έχει προλάβει να ετοιμαστεί και αποχαιρετήσει φυσικά τα παιδιά της.

«Και την προηγούμενη φορά που είχα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, τρεις μέρες πριν πάω το έμαθα. Έχουμε μιλήσει βέβαια, έχω πει ότι ενδιαφέρομαι να είμαι», είπε αρχικά η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Προς το τέλος των δηλώσεων, ένας δημοσιογράφος την ρώτησε εάν είναι ανοιχτή στο φλερτ και γύρισε τον κοίταξε σαστισμένη και του απάντησε με ειρωνικό τρόπο, ότι δεν ξέρει εάν το γνωρίζει, αλλά είναι παντρεμένη και πολύ ευτυχισμένη με τον σύζυγο που έχει επιλέξει για πατέρα των παιδιών της και έβαλε τα όρια της.

Ποο συγκεκριμένα, η Ασημίνα Ιγγλέζου είπε: «Είστε ανοιχτή στο φλερτ, όταν σαν φλερτάρουν από κοντά;», με την Ασημίνα Ιγγλέζου να απαντάει: «Είμαι παντρεμένη, να θυμίσω, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Οπότε, βάζω τα όριά μου».