«Μείνε μακριά γιατί...» - Το μήνυμα που έστειλε ο Τριαντάφυλλος στον άνθρωπο που κακοποίησε τη βαφτιστήρα του

«Επειδή αυτός ο κύριος μας βλέπει, επειδή είσαι και νταής και δέρνεις μόνο γυναίκες και όταν βλέπεις άντρες τρέχεις...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μείνε μακριά γιατί...» - Το μήνυμα που έστειλε ο Τριαντάφυλλος στον άνθρωπο που κακοποίησε τη βαφτιστήρα του

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε και σήμερα 20/12 η Χριστίνα Σωτηρίου, βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου, με την ίδια να περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 33χρονο σύντροφό της και το πώς κατάφερε να ενεργοποιήσει το κουμπί πανικού και τελικά να σωθεί.

Η 22χρονη έκανε την αποκάλυψη χθες 19/12 και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως όλα ξεκίνησαν στις 3 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, όταν το ζευγάρι βγήκε από το κέντρο που διασκέδαζε στη Ρόδο.

«Είχαμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με τον ξάδελφό του. Όταν φύγαμε, άρχισε να μου φωνάζει και να τσακώνεται. Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα βγάλει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του. Αυτή ήταν η αφορμή. Με πέταξε στο πεζοδρόμιο, με χτυπούσε. Τρεις φορές πήγα να ξεφύγω. Ο ξάδερφος του προσπαθούσε να με πάρει από τα χέρια του.

Την τελευταία φορά που προσπάθησα να φύγω, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει. Για να με αφήσει έφαγε ξύλο από τον ξάδερφο του γιατί δεν με άφηνε από τα χέρια του. Φοβήθηκα να αντιδράσω γιατί το σπίτι δεν είναι σε κατοικημένη περιοχή. Θα με σκότωνε και δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Χριστίνα (δείτε εδώ το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη).

Η αναφορά του Τριαντάφυλλου στον ξυλοδαρμό της βαφτιστήρας του

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε επίσης σήμερα στην εκπομπή (δείτε εδώ τις αναρτήσεις που έκανε) και μέσα σε όλα τόνισε:

«Χριστίνα μπράβο που είχες το σθένος να του πεις και “ξεκουράσου αγάπη μου". Η Χριστίνα είναι ένα απίστευτο παιδί. Ο πατέρας της είναι πυροσβέστης, έχει κάνει τα πάντα για να τη μεγαλώσει. Έσωσε σχεδόν τη Ρόδο όλη στη φωτιά της ΔΕΗ και μεγάλωσε το παιδί του με τόσο κόπο και μπορεί να το έβρισκε νεκρό. Κάτι κάντε, να ευαισθητοποιηθεί το κράτος, να υπάρχουν μεγαλύτερες ποινές. Να πάω να δείρω μια κοπέλα και να πηγαίνω με το φρέντο εσπρέσσο και το γυαλάκι μου κάθε μήνα στο τμήμα και να το παίζω και μάγκας αυτό είναι ότι δουλεύουμε το κράτος. Είμαστε για γέλια.

Είναι οικογένειά μου, έχω πάθει σοκ, χτύπησε αυτό το πράγμα και το δικό μου σπίτι. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα αλλάξει και πολύ σύντομα. Επειδή αυτός ο κύριος μας βλέπει, επειδή είσαι και νταής και δέρνεις μόνο γυναίκες και όταν βλέπεις άντρες τρέχεις, επειδή η οικογένειά μου είναι καλοί άνθρωποι, μείνε μακριά από το σπίτι και τη Χριστίνα γιατί όπως ξέρεις να δέρνεις γυναίκες, δέρνουν και κάποιοι άλλοι και πολύ άσχημα. Χαλάρωσε, μείνε στο σπίτι με τη μαμά σου και τον μπαμπά σου. Άμα δεν μπορείς να είσαι μια όμορφη κοπέλα, άραξε», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής.