«Έχω κάνει κάτι ψιλοκατινίτσες για τον... - Η αποκάλυψη του Μιχάλη Πανάδη για την ερωτική του ζωή

«Είμαι ψυχαναγκαστικός σε ακραίο σημείο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχω κάνει κάτι ψιλοκατινίτσες για τον... - Η αποκάλυψη του Μιχάλη Πανάδη για την ερωτική του ζωή

Το πρωί της Τρίτης (20/12) στην πρωινή εκπομπή «BreakFast@Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη του Μιχάλη Πανάδη. Ο γνωστός ηθοποιός, που στην φετινή τηλεοπτική σεζόν τον απολαμβάνουμε στον «Παράδεισο των Κυριών» (δείτε τι θα γίνει σήμερα στην σειρά) που προβάλλεται στην συχνότητα του Alpha, μίλησε για την προσωπική του ζωή, τα όσα έχει κάνει για τον έρωτα και την θέση του στην καθημερινή σειρά.

Ο Μιχάλης Πανάδης ακόμη, ανέφερε κάποια πράγματα που δεν γνωρίζαμε για στιγμές που έχει μετανιώσει με κάποιο τρόπο και τους ψυχαναγκασμούς που έχει σαν άνθρωπος.

Οι αποκαλύψεις του Μιχάλη Πανάδη για την ερωτική του ζωή

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και την Αναστασία Ζάρκα έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Πανάδης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο του στη σειρά «Παράδεισος των κυριών».

Ο λόγος και ο άνθρωπος που του κίνησε το ενδιαφέρον για να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής, ήταν η πρόγιαγιά του, που η ίδια ασχολούταν και αυτή με το θέατρο αλλά κρυφά απ' όλους και αυτό γνωστοποιήθηκε όταν είχε ήδη πεθάνει.

«Η προγιαγιά μου ήταν ηθοποιός στην Κωνσταντινούπολη και δεν το γνώριζε κανείς στην οικογένεια μέχρι που πέθανε. Είχε στα πράγματά της φωτογραφίες και αυτόγραφα. Την είχε χαρακώσει ένας θαυμαστής της. Δεν πιστεύω ότι οι ηθοποιοί κατατάσσονται σε εμπορικούς και έντεχνους.

Ψωνίστηκα σε μικρή ηλικία, στο γυμνάσιο. Από όταν μπήκα στη σχολή, ήξερα πως είναι μια δουλειά. Είμαι ψυχαναγκαστικός σε ακραίο σημείο. Ανοίγω τις βρύσες στο σπίτι με χαρτί κουζίνας και σκουπίζω τον νεροχύτη για να μην μείνουν άλατα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Πανάδης.

Ο Μιχάλης Πανάδης είπε στη συνέχεια: «Δεν μου έγινε πρόταση για τον “Παράδεισο των κυριών”, έστειλα βιογραφικό, με είδαν και μου έδωσαν το ρόλο. Ο ρόλος μου θα γίνει πιο σκοτεινός από ότι έχουμε συνηθίσει. Χρειάζομαι τη συντροφικότητα στη ζωή μου. Έχω κάνει κάτι ψιλοκατινίτσες για τον έρωτα. Είμαι ζηλιάρης ακόμα και με τους φίλους μου, με την καλή έννοια».