Δεν άφησε λεπτό από το χέρι της τον μικρό Δήμο - Στο κέντρο της Αθήνας η Σία Κοσιώνη με μαύρα γυαλιά και σακούλες δώρων

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης γνωρίστηκαν ντο 2013, όταν τα βλέμματα τους συναντήθηκαν σε party που είχε διοργανώσει στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση ο τότε εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ και συνάδελφος Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Το ειδύλλιο που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα τους αποκαλύφθηκε λίγους μήνες αργότερα, όταν το ζευγάρι εθεάθη στην Αντίπαρο, να περπατάει τρυφερά δίπλα δίπλα, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα και τα σχόλια.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους δεν άργησαν να έρθουν. Εκείνος προσφάτως χωρισμένος από την πρώην σύζυγό του (δείτε φωτογραφίες της) και εκείνη διαζευγμένη από γνωστό αθλητικογράφο και σκηνοθέτη (δείτε τον εδώ).

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια μετά την γνωριμία τους και λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι, 40 ημέρες μετά τον θάνατο του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (δείτε που ακριβώς).

Μήνες αργότερα κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι και τέταρτο στη σειρά για τον Δήμαρχο Αθηναίων.

Πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος Κοσιώνη - Μπακογιάννη, Δήμος

Τόσο η Σία Κοσιώνη όσο και ο Κώστας Μπακογιάννης, έχουν τεράστια αδυναμία στο γιο τους. Ειδικά με την μαμά του, ο μικρός Δήμος κάνει πολλές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχουμε και αρκετές κοινές τους αναρτήσεις στα social media.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr πρόσφατα απαθανάτισε την Σία Κοσιώνη με το γιο της στο κέντρο της Αθήνας, αφού πρώτα είχαν κάνει τα ψώνια των Χριστουγέννων.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάνης γιος

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, casual ντυμένη, συνδύασε την μαύρη καπαρντίνα της με straight μέχρι τον αστράγαλο παντελόνι και από κάτω sneakers, αφού όπως φαίνεται περπάτησαν αρκετά.

Σία Κοσιώνη Δήμος Μπακογιάνης

Σία Κοσιώνη γιος

Η τρυφερή μανούλα μάλιστα, δεν άφησε λεπτό από το χέρι της τον γιο της ο οποίος είναι και η κύρια προτεραιότητα της. Μπορεί να κρατούσε πολλές σακούλες, ωστόσο, δεν τον άφησε ούτε στιγμή από τα μάτια της.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάνης γιος Δήμος