«Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου για το τέλος του "Στην υγειά μας ρε παιδιά"

«Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου για το τέλος του

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε το πρωί της Τρίτης 20/12 ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δούμε ριμέικ των Απαράδεκτων.

Μάλιστα, πριν καιρό, η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη, σε αφιέρωμα του περιοδικού «Down Town», αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ είχε αρκετά έξοδα.

«Η εκπομπή καλύπτει 180 λεπτά, 4 ώρες για το κανάλι. Επίσης φέρνουμε τόσο κόσμο από την επαρχία. Φέρνουμε συλλόγους, χορευτικά groups. Υπάρχουν έξοδα. Δεν βγαίνει πάνω από 9.000 ευρώ η ώρα. Δηλαδή κάτω από 30.000 ευρώ το επεισόδιο», είχε ξεκαθαρίσει.

Μέσα στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αμοιβή του Σπύρου Παπαδόπουλου, του παραγωγού και του σκηνοθέτη, των ανθρώπων που περιποιούνται τους καλεσμένους, αλλά και τα έξοδα μεταφοράς των celebrities που δίνουν το «παρών» σε κάθε εκπομπή. Σα να λέμε, 120.000 ευρώ τον μήνα.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν είχα το χρόνο να το κάνω. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για μένα ο κύκλος του “Στην Υγεία Μας” έχει κλείσει μέσα μου. Ήταν τεράστιος κύκλος, η λίμνη του Μαραθώνα!

Με ενοχλούσε όταν δημοσιογράφοι με αποκαλούσαν παρουσιαστή. Με ρωτούσαν “είστε και ηθοποιός;”. Δεν βλέπω τον εαυτό μου ξανά ως παρουσιαστή, στην τηλεόραση πια προτιμώ τη μυθοπλασία.

Είμαι τόσο εγωιστής που και 100 εκατομμύρια να μου δώσεις, εάν δεν θέλω να κάνω κάτι δεν θα το κάνω. Είμαι αγύριστο κεφάλι, δύσκολα ο άλλος μου αλλάζει γνώμη. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν τις παίρνω κατόπιν ώριμης σκέψης, μου σκάνε ξαφνικά.

Ξύπνησα μέσα στην νύχτα και είπα για το “Στην Υγειά Μας” ότι “τώρα τελειώνω”. O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή. Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό αυτό στον κόσμο. Είπα “φτάνει, μέχρι εδώ”. Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που διαφωνούσαν με το πως γίνεται η εκπομπή. Όσες φορές έχουμε συζητήσει με τη Δήμητρα, όχι σοβαρά, απλά το έχουμε αναφέρει, για ριμέικ των Απαράδεκτων, λέμε πως όχι, αφού λείπει ο ένας, δεν μπορεί να γίνει», κατέληξε ο ηθοποιός και παρουσιαστής.