«Μη με ξαναρωτήσεις» - Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τα μηνύματα που δέχεται για την προσωπική της ζωή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μία γυναίκα η οποία, παρόλο που ανατράπηκε όλη της η ζωή μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε, δεν το έχει βάλει κάτω και καθημερινά προσπαθεί με όλη της τη δύναμη να προχωρήσει τη ζωή της και να κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Δημιούργησε, δηλαδή, μέχρι και δικό της ίδρυμα για να μπορέσει να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν βιώσει κάποια κατάσταση αντίστοιχη με τη δική της ή που μπορεί να έχουν τις ίδιες ανάγκες με εκείνη (δείτε εδώ ποια εταιρεία διέκοψε την συνεργασία τους μετά τα εγκαίνια).

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή όσον αφορά τον κόσμο των social media και δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Αυτό έχει δημιουργήσει μία οικειότητα με τον κόσμο που την παρακολουθεί, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να υπάρχουν αδιάκριτες ερωτήσεις για τα προσωπικά της.

Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την προσωπική της ζωή

Άρχισε, λοιπόν, η κατάσταση να ξεφεύγει και γι' αυτό θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, ξεσπώντας και ζητώντας από τους ακόλουθούς της να σταματήσουν να την ρωτούν αδιάκριτα πράγματα.

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μη με ξαναρωτήσεις».

@ioannapaliospirou

Replying to @stefanakismanos #σχεση #αναπηρια #ζωη #αξια #fy #fyp #fypgreece #τικτοκ_ελλαδα

♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) - Sia