Με τζάκι και ρομαντική διακόσμηση - Full in love ο Απόστολος Ρουβάς στο νέο του σπίτι με τη Φανή

Έχει ανοίξει νέα σελίδα στη ζωή του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Απόστολος Ρουβάς μπορεί να είναι ο αδερφός του Σάκη, σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, αφού έχει κάνει ανεξάρτητη επιτυχία.

Από τη μία ήταν η συμμετοχή του στο Survivor μέσα από το οποίο έδειξε καλύτερα τον εαυτό του και έγινε αγαπητός στον κόσμο και από την άλλη η μαγειρική, την οποία υπηρετεί πιστά.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα πρόσωπο, που δε θέλει να προκαλεί με την προσωπική του ζωή, κατά την παραμονή του όμως στο ριάλιτι μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του (δείτε εδώ ποια είναι η πολυπόθητη Φανή).

Ο λόγος για τη Φανή τη σύντροφο του σεφ, μαζί με την οποία ο Ρουβάς έχει κάνει το νέο βήμα στη ζωή του, αφού μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και μένουν μαζί.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Απόστολος έγινε ερωτικός μετανάστης, μιας και η Φανή είναι από τη συμπρωτεύουσα ενώ εκείνος έχει μεγάλη αγάπη για τη Κέρκυρα, τον τόπο καταγωγής του.

«Θα το ήθελα, είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρόγραμμά μου. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σάκη και τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, θεωρώ ότι παίρνεις πολλά από αυτό τον θεσμό», είχε πει ο Ρουβά για τη δημιουργία οικογένειας.

Έτσι περνάει τα Χριστούγεννα ο Απόστολος Ρουβάς

Οι νέες αναρτήσεις του λοιπόν στα social media προέρχονται από το νέο κεφάλαιο, που έχει ανοίξει στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα από το κοινό τους σπίτι.

Το βράδυ της Τρίτης 20/12 ο ίδιος έκανε ένα ρομαντικό post, δείχνοντας μας το τζάκι, που απολαμβάνει με την καλή του αλλά και τον λιτό, χριστουγεννιάτικο στολισμό, που έχουν κάνει.

Ρουβάς - Χριστούγεννα