Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Είπε ότι δεν του αρέσει τίποτα επάνω μου και τον...» - Η αποστομωτική απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου για τα "αιχμηρά" σχόλια του Φραγκολιά

Πως τον αντιμετώπισε;

«Είπε ότι δεν του αρέσει τίποτα επάνω μου και τον...» - Η αποστομωτική απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου για τα
News 21.12.2022 13:07
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Το πρωί της Τετάρτης (21/12) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα και του Κώστα Φραγκολιά. Μετά το απόσπασμα των δηλώσεων που σχετίζοντας με την κόντρα του παρουσιαστή του Alpha με την Μαρία Σολωμού (δείτε εδώ τι έχει γίνει μεταξύ τους) η Έλενα Χριστοπούλου πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια του Φραγκολιά, εναντίον της.

Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων ανέφερε δήλωση που έκανε πρόσφατα ο Κώστας Φραγκολιάς για εκείνη λέγοντας όμως πως η ίδια τον θεωρεί πολύ καλό σχολιαστή.

Η αποστομωτική απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου για τον Κώστα Φραγκολιά

Ένα σχόλιο για τον Κώστα Φραγκολιά και την τηλεοπτική του παρουσία στο Happy Day θέλησε να κάνει η Έλενα Χριστοπούλου σήμερα μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας”.

Με αφορμή την προβολή κάποιων δηλώσεων του Κώστα Φραγκολιά και του Δημήτρη Παπανώτα, η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να πει δυο πράγματα. Συγκεκριμένα, η γνωστή μάνατζερ μοντέλων ανέφερε μια δήλωση που έκανε πρόσφατα ο Κώστας Φραγκολιάς για εκείνη λέγοντας όμως πως η ίδια τον θεωρεί πολύ καλό σχολιαστή.

Η Έλενα Χριστοπούλου ξεκίνησε λέγοντας ότι θέλει να πει στον Κώστα Φραγκολιά πως μετά τα όσα είπε, που τον εκτιμά πάρα πολύ και ότι κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος και πως τον θεωρεί απ' τους καλύτερους.

«Θέλω να πω κάτι στον Κώστα Φραγκολιά. Είχε πει κάποια στιγμή σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι, δεν του αρέσει τίποτα επάνω μου. Τίποτα σε εμένα, ό,τι είμαι, ό,τι κάνω, ό,τι πρεσβεύω. Θέλω να πω δημόσια ότι, εγώ τον συμπαθώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ και ότι κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος. Κάτι τον ρώτησαν για μένα, κάπου είχε δώσει συνέντευξη και είχε πει αυτά για εμένα αλλά εγώ θέλω να πω ότι μου αρέσει πολύ, κάθε χρόνο μου αρέσει και περισσότερο, τον θεωρώ πολύ καλό σχολιαστή» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Κοίτα, πάντα ήταν όμορφη, αλλά...»: "Τα βρήκαν" ο Δημήτρης Παπανώτας και η Αφροδίτη Γραμμέλη - Στάζει μέλι για την δημοσιογράφο

«Πείτε μου κύριε Παρτσώλη, κυρία και κυρία...» - Ασύλληπτη ένταση στο Πρωινό μας με την Έλενα Χριστοπούλου

Share