Χόρεψε τσιφτετέλι σε πλατεία της Πορτογαλίας - Κάνει το γύρο του διαδικτύου βίντεο με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου

Σε ανεβασμένη διάθεση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χόρεψε τσιφτετέλι σε πλατεία της Πορτογαλίας - Κάνει το γύρο του διαδικτύου βίντεο με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της μέσα από συμμετοχές και περάσματα από σειρές, που έχουν γράψει ιστορία, όπως το ''Σαγαπώ μ' αγαπάς'' και οι ''Αταίριαστοι''.

Σήμερα έχει επιλέξει να κάνει και άλλα πράγματα εκτός από το θέατρο, αφού γράφει και βιβλία με το πιο πρόσφατο να αφορά σε ιστορία βγαλμένη από δικά της βιώματα (δείτε εδώ τον πάνω από 10 χρόνια σύντροφό της).

Σε συνέντευξη, που την είδαμε πρόσφατα η εμφάνισή της ήταν πολύ ανανεωμένη με την ίδια να τονίζει, πως όσο περνάει ο χρόνος και μεγαλώνει έχει την ανάγκη να περιποιείται τον εαυτό της, κάτι που παλιότερα δεν έκανε.

«Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα "γυναίκα". Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω πια, όπως έβγαινα από το μπάνιο". Τα θεωρούσα πολύ γκράντε όλα αυτά. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της, είναι χάσιμο χρόνου. Και αλήθεια έλεγαν.

Εγώ χθες για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ, έφαγα όλη τη μέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, είναι μονόδρομος. Εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα», είχε πει η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ο χορός της Δήμητρας Παπαδοπούλου σε πλατεία της Πορτογαλίας

Το μόνο, όμως που είναι σίγουρο ότι δεν αλλάζει πάνω της είναι η διάθεση της, η οποία είναι πάντα ευχάριστη και με έντονη την αίσθηση του χιούμορ.

Απόδειξη σε αυτό είναι το βίντεο, που κυκλοφόρησε από το πρόσφατο ταξίδι της ηθοποιού στην Πορτογαλία με εκείνη να βρίσκεται σε μία άδεια πλατεία χορεύοντας σε ρυθμούς ελληνικούς, τραγούδι που ακούγεται από μουσικούς του δρόμου.