Σε άλλη χώρα με νέα δουλειά - Τι κάνει σήμερα η Μαριάνθη Κάσδαγλη δύο χρόνια μετά το Survivor

Τα έχει αφήσει όλα πίσω της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σε άλλη χώρα με νέα δουλειά - Τι κάνει σήμερα η Μαριάνθη Κάσδαγλη δύο χρόνια μετά το Survivor

Πολλά πρόσωπα έχουν περάσει από το Survivor όλα αυτά τα χρόνια και μερικά έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη των τηλεθεατών. Αρκετοί από αυτούς έχουν και social media στα οποία είναι πολύ ενεργοί και έτσι έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το κοινό που απέκτησαν μέσα από το παιχνίδι.

Μία από αυτά τα πρόσωπα είναι και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία συμμετείχε στον τέταρτο κύκλο του παιχνιδιού. Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε, μιας που ετοιμάζεται και το All Star παιχνίδι, το οποίο ξεκινάει σε λίγο (δείτε εδώ πότε και ποιες ώρες θα προβάλλονται τα επεισόδια), και φαίνεται πως η ίδια τα έχει αφήσει όλα πίσω της, διότι πέρασε πολύ δύσκολα μετά το ριάλιτι, ενώ μίλησε μάλιστα και για ψυχολογικό βιασμό. Πλέον η 31χρονη βρίσκεται στο Ντουμπάι και έχει ξεκινήσει μία νέα ζωή εκεί ως καπετάνισσα.

Που βρίσκεται και με τι ασχολείται η Μαριάνθη Κάσδαγλη 2 χρόνια μετά το Survivor

Το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας ένα Q & A, και εξήγησε πως κατέληξε εκεί.

«Θέλω να συζητήσουμε για τη διαμονή μου στο Ντουμπάι, με βλέπετε πάνω στο σκάφος, θέλω να συνδυάσω τη ζωή μου και εξόδους εδώ. Αρχικά είχα έρθει να περάσω κάποιες εξετάσεις για να δουν αν είμαι ικανή και αν μπορώ να κυβερνήσω το πλοίο.

Πλέον εργάζομαι ως Κυβερνήτης στο σκάφος που με βλέπετε. Στο διάστημα αυτό που περνάω εξετάσεις, πήγαν όλα καλά και στο σημείο αυτό έχω αναλάβει επίσημα τη διακυβέρνηση, έχω απίστευτη χαρά, είναι ένα ακόμα επίτευγμα προσωπικό μου, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, το κάνω για μένα, αυτή είναι η δουλειά μου και το επάγγελμά μου.

Μπορεί να με δείτε κάποια στιγμή και στην Ελλάδα, το μόνο που θέλω είναι να πιστεύετε στον εαυτό σας, μην φοβάστε να ρισκάρετε, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε αν θα τα καταφέρετε, καλές γιορτές με υγεία. Εμένα οι γιορτές θα με βρουν εδώ», είπε χαρακτηριστικά.