Μπέττυ Μαγγίρα για Ορέστη Τζιόβα: «Δεν ξέρω αν πρέπει να φτάνουμε ως εκεί»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για την δήλωση του ηθοποιού για την σεξουαλικότητά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα για Ορέστη Τζιόβα: «Δεν ξέρω αν πρέπει να φτάνουμε ως εκεί»

Ο Ορέστης Τζιόβας είναι ένας από τους ηθοποιούς που "ανοίχτηκαν" σχετικά με όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή και εξήγησε πως έχει συνευρεθεί ερωτικά και με γυναίκες, αλλά και με άνδρες. Αυτό, φυσικά, το έκανε για να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που μπορεί να βρίσκονται στην ίδια φάση με εκείνον, να μη ντρέπονται.

Στην τελευταία του συνέντευξη, ωστόσο, αναφέρθηκε με πολλές λεπτομέρειες για όσα έχει δοκιμάσει να κάνει και με τα πρόσωπα που τα έχει κάνει (δείτε εδώ ολόκληρη της συνέντευξή του), με αποτέλεσμα να σχολιαστεί έντονα. Το πρωί της Τετάρτης 21/12, μάλιστα, η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε τον λόγο και μίλησε για το γεγονός μέσα από την εκπομπή της στο OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα και άφησε το δικό της σχόλιο.

Το σχόλιο της Μπέττυ Μαγγίρα στην αποκάλυψη του Ορέστη Τζιόβα για την σεξουαλική του ζωή

«Θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος, αν νιώσει την ανάγκη να βγει και να εξομολογηθεί κάτι που έχει σχέση με την σεξουαλικότητα του, ας το κάνει. Τώρα το συγκεκριμένο, επειδή δείχνει να έχει πειραματιστεί ρε παιδί μου, δεν ξέρω αν πρέπει να φτάνουμε ως εκεί και να το λέμε», είπε αρχικά.

«Αυτή έγινε σε θεματικό περιοδικό που έχει να κάνει με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Άρα νομίζω ότι αυτό δίνει απλά ένα βήμα να πει ότι δεν είναι κακό να πειραματιστείς και να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Νομίζω πως αυτός είναι ο στόχος του Ορέστη» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Δημήτρης Μακαλιάς και συνέχισε: «Γιατί ποιος λέει σε κάποιον να μην πειραματιστεί; Αυτό ρωτάω εγώ σαν απορία. Ποιος θα μου πει εμένα αν θέλω εγώ να πειραματιστώ ή όχι; Ποιος ο λόγος όμως να βγω να το πω, ρε παιδί μου».

«Νομίζω τελικά ότι μπορεί να είχε ανάγκη να το πει για να είναι ξεκάθαρος και να μην υπάρχουν σκιές, ως προς τους άλλους, για αυτόν», κατέληξε η παρουσιάστρια.