«Αυτό που είδα δεν μου...» - "Κόλαφος" ο Κώστας Τσουρός κατά Σεργουλόπουλου και Μελιτά

Τι έχει συμβεί;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
  «Αυτό που είδα δεν μου...» -

Το πρωί της Πέμπτης (22/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» με αφορμή ένα βιντεάκι "σάτιρας" του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελίτα, ο Κώστας Τσουρός μίλησε έξω απ' τα δόντια. Οι παρουσιαστές του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» που πριν από λίγες μέρες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή τους, ο Δημήτρης Τρίκλης (δείτε εδώ τι είπε) είχαν κάνει κάτι δηλώσεις περί" δημοσιογραφίας και δυσκολιών.

Αναλυτικά ο σχολιασμός του Κώστα Τσουρού για τον Σεργουλόπουλο και την Μελίτα

Θέση για το χιουμοριστικό σκετς που έκαναν στη χθεσινή τους εκπομπή, 21/12, “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σχολίασε ο Κώστας Τσουρός στο «Mega Καλημέρα».

Ο παρουσιαστής του Mega είπε πως σε άλλη περίπτωση αυτό το σκετσάκι θα ήταν διασκεδαστικότατο, αν ήταν στο θέατρο και όχι στην τηλεόραση σε ψυχαγωγική εκπομπή.

«Είδα το σκετσάκι που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά κι ενώ μου αρέσουν πολύ τα σκετς που κάνουν τα παιδιά, νομίζω ότι υπερέβαλαν λίγο, με την έννοια ότι αν και οι δύο δεν ήταν παρουσιαστές και ενδεχομένως δεν έκαναν το ίδιο, να γελάνε σε αυτό το σκετσάκι… Δηλαδή αν το βλέπαμε στο θέατρο, θα γελούσαμε πολύ. Πόσες φορές ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει πει πράγματα στην εκπομπή του και έχει απασχολήσει και με τις προσωπικές του απόψεις την συγκεκριμένη εκπομπή.

Ο Κώστας Τσουρός, νευρίασε λίγο παραπάνω με το σχόλιο της Τζένη Μελίτα, που είπε οτι η δημοσιογραφία είναι εύκολο πράγμα και της απάντησε μέσω της εκπομπής του με αυστηρό ύφος, ότι δεν είναι εύκολο, σίγουρα.

Επίσης λέει η Τζένη “είναι δύσκολο πράγμα η δημοσιογραφία”. Ναι, η δημοσιογραφία είναι δύσκολο πράγμα, αρκεί να ξέρουμε τι σημαίνει δημοσιογραφία. Ούτε ο Φώτης, ούτε η Τζένη είναι δημοσιογράφοι. Η δημοσιογραφία Τζένη είναι δύσκολη. Τώρα το πώς το βλέπετε εσείς και τι κάνετε, δεν ξέρω. Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου. Επειδή είναι σε αυτή τη θέση, αν ήταν σε κάποια άλλη θέση, θα γέλαγα.

Αν έβλεπα από έναν ηθοποιό στο θέατρο να σατιρίζει την τηλεόραση, θα μου άρεσε και θα γέλαγα. Από παρουσιαστές μίας εκπομπής ίδιας με αυτές που “κατακρίνουν” δεν μου αρέσει. Εκεί είναι παρουσιαστές, δεν είναι ηθοποιοί» είπε ο Κώστας Τσουρός.