«Δυστυχώς...» - Αποχωρεί από το The Voice μία ανάσα πριν από τα Live

Το ανακοίνωσε στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δυστυχώς...» - Αποχωρεί από το The Voice μία ανάσα πριν από τα Live

Την Κυριακή θα τον δούμε για τελευταία φορά στο πλατό του The Voice, καθώς αποχωρεί από το μουσικό show και το ανακοίνωσε στην κάμερα της εκπομπής του Πρωινού του ΑΝΤ1, δίνοντας μάλιστα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποχώρηση του.

Δεν ήταν ξαφνική, αλλά προγραμματισμένη, αφού είχαν γίνει οι κατάλληλες συζητήσεις με τους ιθύνοντες, για αυτό κιόλας γίνονται συζητήσεις για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, ο οποίος θα καταφέρει να τα βγάλει εις πέρας, όσον αφορά πάντα τα νούμερα τηλεθέασης - δείτε πως τα πάει σε ποσοστά.

Η ανακοίνωση για το The Voice

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να αποχωρήσει λόγω του Survivor που σύντομα επιστρέφει στις οθόνες μας με την All Star version του - δείτε πότε κάνει πρεμιέρα.

«Στις 27 του μηνός είναι το τελευταίο γύρισμα για μένα στο Voice. Οι άλλοι θα συνεχίσουν. Τους έχω βγάλει πρόγραμμα, τους έχω αφήσει κολατσιό στην κατάψυξη, κάτι σνίτσελ για να φάνε και τους έχω έτοιμους. Δεν μπορώ δυστυχώς να σχολιάσω τίποτα για το Survivor. Νομίζω ότι ο σχολιασμός περνάει πλέον στον κόσμο που θα το παρακολουθήσει οπότε καλά να περάσετε. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτιάξουμε ένα ωραίο πρόγραμμα.Ανακοινώνονται σιγά σιγά τα πρόσωπα, νομίζω πως έχουν μείνε ένα δυο τρέιλερ ακόμα για να μάθουμε τους τελευταίους παίκτες και η Παναγιά μαζί μας. Γεροί να είναι, τώρα με τις ιώσεις μην πολυκυκλοφορουν! Να κάτσουν λίγο στο σπίτι, να συγκεντρωθούν και να χαιρετήσουν τους δικούς τους για να πάμε όλοι μαζί και να γυρίσουμε γεροί», είπε αρχικά.

«Νομίζω πως χρειάζονται 34, 36 παίκτες συνολικά οπότε θα υπάρξει και συνέχεια. Θα υπάρχει ανανέωση. Θα φεύγουν παίκτες, θα έρχονται παίκτες, η παραλία δεν θα μείνει ήσυχη», συμπλήρωσε για το Survivor.

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Λιανού

Μετά τον 20/11 χαμό που επικράτησε με το The Voice, ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast at Star και ίσως για πρώτη φορά μίλησε πιο ξεκάθαρα από ποτέ για το ποιος θα αναλάβει το project τους μήνες που εκείνος θα βρίσκεται στο All Star.

«Τα Χριστούγεννα θα με βρουν εδώ. Αυτό που ξέρω για το The Voice είναι πως θα το παρουσιάσει πρόσωπο του σταθμού. Αυτό, τίποτα άλλο.»

Κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη

«Υπήρξα κι εγώ συνεργάτης της Ελένης, θεωρώ ότι όταν υπάρχει πρόβλημα πρέπει να έχεις προσωπικές ιδέες. Αυτό το επιβραβεύει η Ελένη Μενεγάκη, το ξέρω γιατί είχα βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.»