Μόνο εκεί το είχε εκμυστηρευτεί - Το άτομο που γνώριζε για την παρενόχληση της Παπούλια από τον Φιλιππίδη

«Με κυρίευσε φόβος...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μόνο εκεί το είχε εκμυστηρευτεί - Το άτομο που γνώριζε για την παρενόχληση της Παπούλια από τον Φιλιππίδη

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν και εκείνη με τη σειρά της μία από τις γυναίκες, που στάθηκαν στο βήμα του δικαστηρίου καταγγέλλοντας τον ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη για παρενόχληση στο χώρο εργασίας.

Η κατάθεση της με τη λεπτομερή περιγραφή των όσων έζησε (δείτε την εδώ) προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς στη συνέχεια η ηθοποιός εξεράγη, καθώς δεν ήθελε να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες για να γίνει πιο πειστική.

Μέσα από τη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ την Πέμπτη 22/12 την είδαμε να περιγράφει αναλυτικά τα συναισθήματα της μετά τη δίκη αποκαλύπτοντας μάλιστα και το πρόσωπο στο οποίο εκμυστηρεύτηκε πριν από 25 χρόνια όσα της συνέβησαν και την έφεραν σε φοβερά δύσκολη θέση.

Το άτομο που είχε εκμυστηρευτεί η Εβελίνα Παπούλια την παρενόχληση που υπέστη

«Δεν έχω να φοβηθώ απολύτως τίποτα… και είναι βασικό για μένα να ξεπερνάω έτσι τους φόβους μου. Δεν υπήρχε ο φόβος του τι θα πω αλλά ο φόβος του ενώ είμαι ένας χαρακτήρας κλειστός να πάω και πω τόσο προσωπικά πράγματα. Μόνο στη μητέρα μου το ‘χα πει. Δεν μου ήταν απαραίτητο να μιλήσω. Ήταν πριν από 25 χρόνια. Αν μου συνέβαινε σήμερα, νομίζω ότι θα έβγαινα πιο εύκολα στα media να το καταγγείλω. Είναι άλλη η μορφή και η δομή.

Ήταν πολύ πιεστικό. Για μένα όλη αυτή την ιστορία, όπως έκανα τότε delete, έτσι θέλω να κάνω και σήμερα. Για μένα είναι μία άλλη διαδρομή μέσα μου που δεν ήξερα ότι μπορώ να φτάσω σε αυτή την εξέλιξη την εσωτερική», είπε η Εβελίνα Παπούλια.