Πλημμύρισε το σπίτι με μπλε μπαλόνια - ''Έλαμπαν'' από ευτυχία Τούνη & Αλεξάνδρου στο baby shower του γιου τους

Ο μοναδικός στολισμός λίγο πριν από τη γέννα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Ιωάννα Τούνη έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με την εγκυμοσύνη της, αφού πολλοί είναι εκείνοι, που ξαφνιάστηκαν με την είδηση, που έσκασε από την ίδια το καλοκαίρι, πως δηλαδή θα γίνει μανούλα (δείτε εδώ τη φωτογραφία με το σύμφωνο συμβίωσης).

Από τον λογαριασμό της στο instagram ζούμε μαζί της την όλη φάση, που για εκείνη είναι πρωτόγνωρη, με τα πέρα δώθε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να κάνουν την αναμονή για τον ερχομό του μπέμπη πιο γλυκιά και πιο ενδιαφέρουσα (δείτε εδώ ποιο είναι το άγχος της πριν τη γέννα).

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer, ενώ στη συνέχεια, σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει, ακούγεται να λέει: «Έχω στα χέρια μου σύμφωνο συμβίωσης έτσι; Τρομακτικό!», είχε πει η Τούνη.

Τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα έχει επιστρέψει στο σπίτι της, αφού από ημέρα σε μέρα περιμένει να γεννήσει, με την τελευταία της επίσκεψη στο γυναικολόγο να δείχνει, πως το μωρό έχει πάρει πια τη θέση του.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Πέμπτης 22/12 είδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ταξιδεύει και εκείνος με τη σειρά του στη συμπρωτεύουσα, αφού νωρίτερα η Ιωάννα ετοίμαζε τo baby shower (δείτε εδώ τις μοναδικές προετοιμασίες).

Το εντυπωσιακό baby shower που ετοίμασαν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον γιο τους

Μέσα από αναρτήσεις, που έκαναν και οι δύο στα προφίλ τους στο instgram μας έδειξαν το σπίτι της εγκυμονούσας να έχει μετατραπεί ολόκληρο, αφού είχε γεμίσει με μπλε μπαλόνια, γλυκά και τούρτες για τους φίλους της, που την επισκέφτηκαν με δώρα και ευχές για το μωρό.