«Ερωτεύτηκε και...» - Η αποκάλυψη της Σοφίας Βόσσου για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

«Δεν είναι θέμα προτεραιότητας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου. Όπως αποκάλυψε πριν μερικούς μήνες, αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω των social media όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει.

«Αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα στα social media, τον λογαριασμό δεν το διαχειριζόταν εκείνος, αλλά του μετέφεραν το μήνυμά μου, εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό μου και εκείνος επικοινώνησε μαζί μου. Μιλάγαμε, μετά πήγαινα στα επισκεπτήρια για να τον δω κάθε 15 μέρες και τον έβλεπα κλεφτά όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο».

«Πήραμε μια ειδική άδεια για λίγες ώρες. Ήταν περίεργο όλο αυτό. Ήρθε και η μαμά μου. Είναι πολύ καλά μεταξύ τους, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή η μητέρα μου φοβήθηκε. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί η κοινωνία ότι έχω αρραβωνιαστεί έναν κρατούμενο. Θέλει θάρρος να αγαπήσεις και να μην πας εκ του ασφαλούς. Κάνω πολλά όνειρα με τον Βασίλη. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η ιστορία αυτή, έχει εκτίσει την ποινή του», είχε αποκαλύψει η Ερασμία σχετικά με την γνωριμία τους και τον αρραβώνα τους.

Οι αποκαλύψεις της Σοφίας Βόσσου για τον αρραβώνα της κόρης της με τον Δημάκη

Ο Βασίλης Δημάκης έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2016 αποφάσισε να πάρει το απολυτήριο λυκείου ενώ βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών και αποφοίτησε με 19,9 ως αριστούχος. Έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ - δείτε εδώ φωτογραφίες του.

Και η κόρη σας όμως είναι αντισυμβατική. Έδωσε προτεραιότητα στον έρωτα και αποφάσισε να αρραβωνιαστεί με τον Βασίλη Δημάκη. Την συμβουλεύσατε;

Δεν είναι θέμα προτεραιότητας. Δεν σταμάτησε από τη δουλειά της για να αρραβωνιαστεί. Εγώ τι να της πω; Είμαι ένας αντισυμβατικός άνθρωπος και καθόλου παρεμβατικός στη ζωή της κόρης μου. Δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω στα προσωπικά του παιδιού μου.

Είναι μία ξεχωριστή ζωή το παιδί μου που με ευλόγησε ο Θεός να φέρω στη ζωή για να ζήσει τη δική του ζωή. Ερωτεύτηκε και είμαι χαρούμενη που την βλέπω ευτυχισμένη όπως και τον Βασίλη. Θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου και έκαναν εξαιρετικά που πήραν την απόφαση αυτή. Εύχομαι να οδηγηθούν προς το καλύτερο, είπε η Σοφία Βόσσου στο Λοιπόν.