Cash or Trash: Τα αντικείμενα που πούλησε ο Κοκλώνης - Η Ματίνα Παγώνη σε έναν ξεχωριστό ρόλο

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Cash or Trash: Τα αντικείμενα που πούλησε ο Κοκλώνης - Η Ματίνα Παγώνη σε έναν ξεχωριστό ρόλο

Το πολυσυζητημένο εορταστικό «Cash or Trash» προβλήθηκε χθες 22/12 το βράδυ, μέσα από την συχνότητα του Star. Η Δέσποινα Μοιραράκη, που πρόσφατα μίλησε για την απώλεια του συζύγου της (δείτε εδώ τι είπε) όπως και σε κάθε επεισόδιο (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) έτσι και χθες είχε ετοιμάσει κάτι πρωτότυπο.

Είδαμε τον Νίκο Κοκλώνη, να πουλά αντίκες γνωστών τραγοδιστριών και φυσικά την Ματίνα Παγώνη σε ρόλο πωλήτριας, ενός ιδιαίτερου προιϊόντος.

Το εορταστικό Cash or Trash με τον Νίκο Κοκλώνη και την Ματίνα Παγώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο εορταστικό επεισόδιο του «Cash or Trash». Ο παρουσιαστής γέμισε το πλατό της εκπομπής με τη θετική του αύρα και έφερε σε πλειστηριασμό δύο χρυσούς φοίνικες-φωτιστικά, που όπως αποκάλυψε ήταν… παρόντες την ημέρα της συμφιλίωσης μεταξύ της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στο σπίτι του.

«Εγώ μπορεί να είμαι γενναιόδωρος και να δίνω δώρα στους τηλεθεατές και όπου μπορώ – κάποια πράγματα φαίνονται και κάποια όχι – αλλά δεν το κάνω για να ευχαριστήσω μόνο τον κόσμο. Θεωρώ ότι όλα εδώ γυρνάνε και όταν κάνεις καλό, καλό θα σου γυρίσει» δήλωσε στην αρχή της εμφάνισής του ο Νίκος Κοκλώνης.

Όσον αφορά στους χρυσούς φοίνικες σε μορφή φωτιστικών, τους οποίους έφερε για πλειστηριασμό, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πώς έφτασαν στα χέρια του από το μακρινό Περού.

«Είχα πάει στο Περού με την ταξιδιωτική εκπομπή που έκανα και στο ξενοδοχείο που κοιμόμουν, δίπλα στο παλάτι του Αρχιεπισκόπου στη Λίμα, ήταν αυτά τα δύο φωτιστικά. Λέω: τα θέλω. Πήρα στο ξενοδοχείο και τους είπα ότι θέλω να τα αγοράσω. Μου λένε «δεν τα πουλάμε, κύριε». Τους λέω: σας παρακαλώ, είμαστε από την εκπομπή, θέλω να τα πάω στη μαμά μου στην Ελλάδα. Τέλος πάντων, μου τα έδωσαν» αφηγείται ο παρουσιαστής.

«Ήταν μπροστά στη συνάντηση Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή στο σπίτι μου. Είναι γούρικα και συλλεκτικά» πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Παρότι η αρχική εκτίμηση από τον Θάνο Λούδο ήταν μόλις 1200 ευρώ, ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να πουλήσει τους χρυσούς φοίνικες στην Ιόλη Χιωτίνη για 3.000 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν, όπως ανέφερε ο ίδιος, για τη στήριξη του Συλλόγου Φλόγα.

Να υπενθυμίσουμε ότι την εμφάνιση της έκανε και η Ματίνα Παγώνη και έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας... με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Η γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, γνώριμο τηλεοπτικό πρόσωπο από την εποχή της πανδημίας του Covid, συνάντησε τη Δέσποινα Μοιραράκη και έφερε στο παιχνίδι ένα χαλί ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας.

Πρόκειται για ένα χειροποίητο περσικό χαλί, που είχε δωρίσει η μητέρα της κυρίας Παγώνη στην ίδια, όταν αυτή εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε δικό της σπίτι. Τα έσοδα από τον πλειστηριασμό θα διατεθούν, όπως ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Γεννηματάς, εκεί όπου εργάζεται και η ίδια, για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων.

«Μου το είχε δώσει η μητέρα μου για να τη θυμάμαι, όταν δεν θα είναι πια στη ζωή. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι όταν εγώ δωρίσω το χαλί, την ξεχνάω. Ίσα-ίσα θα κάνω ένα καλό, γιατί η μητέρα μου πέθανε στο νοσοκομείο μου» εξομολογήθηκε η κυρία Παγώνη.

Στη συνέχεια και ενώπιον όλων των υποψήφιων αγοραστών, ανέλαβε δράση η Δέσποινα Μοιραράκη, προκειμένου να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα εδώ και πολλά χρόνια: να πουλήσει το χαλί.

Ενώ η αρχική εκτίμηση του Θάνου Λούδου ήταν 1.500 ευρώ, η Δέσποινα Μοιραράκη κατάφερε τελικά με τον τρόπο της το χαλί να πουληθεί στην Ελομίδα Βισβίκη για 2.200 ευρώ.