Happy Day: Έκανε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να "λυγίσει" - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για το θάνατο του...

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Happy Day: Έκανε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να

Το πρωί της Παρασκευής (23/12) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, που θα διακοπεί για λίγο καιρό (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε για όλους και για όλα, καθώς έκανε και μια αποκάλυψη που προκάλεσε συγκίνηση, τόσο σε αυτή, όσο και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στην δραματική σειρά «Σασμός», στην οικογένεια της, αλλά και στις απώλειες που είχε από πολύ μικρή ηλικία.

Η συγκίνηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη και της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

Η ηθοποιός της τηλεοπτικής σειρά του Alpha, ξεκίνησε λέγοντας ότι έχει κάνει ψυχανάλυση και έχει βιώσει μια μεγάλη απώλεια, αυτή την μητέρας της σε πολύ τρυφερή ηλικία, στην εφηβεία συγκεκριμένα και θεώρησε ότι ήταν αναγκαία η επίσκεψη της σε έναν ψυχαναλυτή.

«Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη απώλεια σε μία δύσκολη ηλικία, έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία. Μετά ήταν απαραίτητη η ψυχανάλυση. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα, όπως οι κρίσεις πανικού που μπορεί να έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Συνεχίζω να κάνω, είναι κάτι που με βοηθάει αρκετά», είπε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε στη συνέχεια: «Είναι πολύ σκληρό, το σίγουρο είναι ότι μία ημέρα όλοι θα πεθάνουμε. Αισθάνομαι και τυχερή γιατί πολλές φορές σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θυμούνται τους γονείς τους. Εγώ τη θυμάμαι, είχα μεγαλώσει πια, είχα και σχέση… Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ γελαστός και αισιόδοξος και προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό και να είμαι κι εγώ έτσι. Το πίστευε η μητέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός και με έσπρωχνε κιόλας».

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρόσθεσε επίσης: «Δεν έχω πει ποτέ “γιατί σε μένα;”. Ποτέ δεν έχω πει αυτή την κουβέντα και με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που το κάνουν. Ό,τι κι αν μου ‘χει συμβεί στη ζωή δεν το έχω πει και δεν θα το πω. Τα όνειρα είναι μία περίεργη υπόθεση. Όταν έρχεται στον ύπνο μου, όχι πολύ συχνά, τη βλέπω σαν να έρχεται από ταξίδι και να φεύγει. Σαν να φεύγει και να της λέω “κάτσε να πούμε δύο κουβέντες που λείπεις τόσα χρόνια”».

Μετά την εξομολόγηση που έκανε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία σπάνια αναφορά στον θάνατο του πατέρα της και αποκάλυψε τη συγκινητική σύμπτωση την ημέρα του γάμου της με τον Θέμη Σοφό.

«Κι εμένα ο μπαμπάς μου έχει φύγει από τη ζωή. Όταν παντρευόμουν, με συνόδευε η μαμά και η αδελφή μου. Μας πήγαινε ένας οδηγός στην εκκλησία. Πιάνουμε την κουβέντα και μου έλεγε για τον γάμο. Τον ρώτησα πώς τον λένε και μου απάντησε Κωνσταντίνος. Κωνσταντίνος ήταν το όνομα του μπαμπά μου.

Εκείνη την ώρα ένιωσα ότι με έναν τρόπο και ο μπαμπάς μου θα ήθελε να είναι εκεί… Ήταν σαν να ήθελε να μου πει “είμαι κι εγώ μαζί σου αυτή τη στιγμή”» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.