Ντόρα Μπακογιάννη: Γεμάτο το σαλόνι με δώρα - Η φωτογραφία με τα 7 εγγόνια της μέσα στο σπίτι

Η αναρτηση της στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @dbakoyannis)
(instagram / @dbakoyannis)

Η Ντόρα Μπακογιάννη, η γνωστή βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τους ξεχωριστούς της καλεσμένους. Πριν από λίγο καιρό, μάθαμε τον λόγο που κάθε χρόνο στολίζει το ίδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην ίδια γωνία του σπιτιού της.

Όπως όλοι, έτσι και εκείνη, παρά τα όσα αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υγεία της (δείτε εδώ από τι νοσεί) στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της, Πάντοτε, ωστόσο, το τοποθετεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο σπίτι της.

Ακόμη κι αν αλλάζει τα στολίδια και την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού, το δέντρο της έχει την θέση του και ο λόγος είναι το γεγονός ότι βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το μεγάλο παράθυρο, για να φαίνεται στον δρόμο και να το παρατηρούν οι περαστικοί καθώς χαζεύουν, ενώ τραβάει και το μάτι των καλεσμένων της εκεί και δίνει μία άλλη ατμόσφαιρα στο σαλόνι της.

Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, αποδεικνύουν τα παραπάνω λεγόμενα.

Ντόρα Μπακογιάννη χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ντόρα Μπακογιάννη δέντρο

Η φωτογραφία με τα 7 εγγόνια της και το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Ντόρα Μπακογιάννη διανύει την πιο ωράια περίοδο της χρονιάς, διότι είναι Χριστούγεννα και ήρθε η στιγμή που θα μαζευτούν όλοι στο σπίτι. Κάτι που σημαίνει γεμάτο τραπέζι και σπίτι από οικεία πρόσωπα και πολύ φαγητό, κατάσταση που χρειάζεται η βουλευτής για στήριξη.

Χριστούγεννα με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα θα κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε εορταστικό κλίμα και δεν θα μπορούσε να μην αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την καθιερωμένη τρυφερή φωτογραφία με τα εγγόνια της.

Συγκεκριμένα, η Ντόρα Μπακογιάννη πόσταρε στα προφίλ της σε facebook και Instagram ένα στιγμιότυπο με τα επτά αγγελούδια της να στέκονται μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της.