Οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι και τελικά το επιβεβαίωσαν οι ίδιοι - Η πρώτη φωτογραφία τους στο instagram

Ποιοι είναι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι και τελικά το επιβεβαίωσαν οι ίδιοι - Η πρώτη φωτογραφία τους στο instagram

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες και τα δημοσιεύματα φουντώνουν, που μιλούν για την νέα σχέση η οποία έχει κάνει με δύο ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου. Εδώ και καιρό ακούγονταν αυτές οι φήμες, με το ζευγάρι να το επιβεβαιώνει από μόνο του, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους στον προσωπικό λογαρισμό του ενός.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι, μπορούμε και να το συναντήσουμε στο θέατρο «Πορεία», που συμπρωταγωνιστούν σε μια όλο ρομάντζο παράσταση που μιλά για ένα ερωτευμένο ζευγάρι που χάνεται στα προβήματα της πραγματικότητας.

Αυτό είναι το ζευγάρι που επιβεβαιώσε την σχέση του

Ο λόγος για τους... Αργύρη Πανταζάρα και Σίσσυ Τουμάση. Οι δύο ηθοποιοί, πριν από λίγες εβδομάδες, "απόδρασαν" από την καθημερινότητα τους και έκαναν ένα ταξίδι από κοινού στην Βενετία της Ιταλίας (δείτε εδώ φωτογραφίες) επιβεβαίωσαν μετά από αρκετές προσπάθειες να μείνει κρυφή αυτή η σχέση, με μια ανάρτηση στο instagram.

Ο Αργύρης Πανταζάρας φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της συναδέλφου του, Σίσσυς Τουμάση. Η επιβεβαίωση ήρθε όμως πρόσφατα όταν η ίδια η Σίσσυ Τουμάση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον Αργύρη Πανταζάρα που οι δυο τους κρατιούνται χέρι-χέρι. Παράλληλα, και ο ηθοποιός κοινοποίησε φωτογραφίες με τη Σίσσυ Τουμάση από τη βόλτα τους στο κτήριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου που φαίνονται ανέμελοι και σφιχτά αγκαλιασμένοι.


Πώς γνωρίστηκε με την σύντροφό του ο Αργύρης Πανταζάρας

Τεράστια επιτυχία τόσο στα επαγγελματικά του όσο και στα προσωπικά του έχει ο Αργύρης Πανταζάρος, τον οποίο απολαμβάνουν φέτος στην καθημερινή σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» (δείτε εδώ τις εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας).

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, το love story μεταξύ των δύο ηθοποιών ξεκίνησε όταν συνεργάστηκαν στη θεατρική παράσταση «It’s not Romeo and Juliet» και από τότε είναι αχώριστοι. Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει μέχρι στιγμής τις φήμες ωστόσο, οι δημοσιεύσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μιλούν από μόνες τους.

Η ηθοποιός με την οποία είναι σε σχέση λοιπόν ο Αργύρης Πανταζάρας είναι η Σίσσυ Τουμάση με την οποία μάλιστα πριν μερικές μέρες έκανε έκαναν και το πρώτο του ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία.

Σύμφωνα ξανά με πληροφορίες της εφημερίδας, οι δυο τους περνούν πολλές ώρες μαζί και ο ένας μένει πολύ συχνά τα βράδια στο σπίτι του άλλου.