Σε σοκ η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας - "Πάγωσαν" όλοι με την προσφορά της Δήμητρας Κατσαφάδου στο Make a Wish

Μιλάμε για πολλές χιλιάδες ευρώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σοκ η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας -

Το Πρωινό μας σήμερα ήταν αφιερωμένο στην ενέργεια του Make a wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος), που εκπληρώνει τις ευχές των παιδιών με καρκίνο. Η Φαίη Σκορδά είναι μεταξύ άλλων Πρέσβειρα της ενέργειας αυτής για αυτό και έδωσε στους τηλεθεατές την ευκαιρία να στηρίξουν το έργο με σκοπό την εκπλήρωση των ευχών δύο παιδιών.

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε, έχει εκπληρώσει 3.100 ευχές παιδιών, ενώ συνεχίζει να δέχεται αιτήματα και να εκπληρώνει ευχές σε καθημερινή και αδιάλειπτη βάση.

Μάλιστα, η ιστορία παιδιού που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο, έκανε την παρουσιάστρια να "λυγίσει" και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της - δείτε εδώ.

Η προσφορά τη Κατσαφάδου στο Πρωινό μας που τους πάγωσε όλους

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία στηρίζει ο Make a Wish πολλά χρόνια και φέτος εκπλήρωσε δέκα ευχές παιδιών, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής βγήκε στον αέρα μέσω skype. Εμφανώς συγκεκριμένη λοιπόν, έκανε μια προσφορά που τους άφησε όλους σε σοκ.

«Δεν θέλω να φαίνομαι», είπε συγκινημένη και συνέχισε: «Από εμένα έχετε δέκα ευχές μέσα από την καρδιά μου» και υπήρξε ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση.

«Δέκα ευχές; Δέκα; Ήμασταν στην έβδομη ευχή, μπορώ να βάλω το 10 μπροστά από το 7;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και η Δήμητρα Κατσαφάδου απάντησε «Ναι παιδί μου, με πολλή χαρά».

Οι δέκα ευχές όπως ειπώθηκε στην εκπομπή μεταφράζονται σε 42.000 ευρώ για αυτό υπήρξε τόσο μεγάλο σοκ στο πλατό.