«Δεν έχω κάτι να κρύψω! Είμαι....» - Η αποκάλυψη του Χατζηγιάννη για τα προσωπικά του μετά το χωρισμό από την Μακρυπούλια

Έτσι θέλει την γυναίκα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έχω κάτι να κρύψω! Είμαι....» - Η αποκάλυψη του Χατζηγιάννη για τα προσωπικά του μετά το χωρισμό από την Μακρυπούλια

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με σκοπό να ανεβάσει το κέφι στο πλατό με τις μουσικές του επιτυχίες. Ωστόσο, πριν τραγουδήσει, κάθισε στο σαλόνι με τον Γιώργο Λιάγκα και του παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων λοιπόν μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα, αφού θέλει να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η προσωπική ζωή του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τελευταία του γνωστή σχέση ήταν με την Ζέτα Μακρυπούλια. Το χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης (δείτε το λόγο).

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φήμες χωρισμού, το πρώην ζευγάρι τις επιβεβαίωσε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί». Οι δυο τους εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο, ωστόσο, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή,

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια

Στο Πρωινό λοιπόν, ο τραγουδιστής, μίλησε για την προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο....

«Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω. Αν παρουσιαστεί κάτι προφανώς και θα το δείτε, δε νομίζω ότι κρύβομαι. Είμαι σε ένα ευαίσθητο προσωπικό μονοπάτι και λόγω ηλικίας… Είσαι σε μία ηλικία που θα αποφασίσεις αν θα μείνεις μόνος σου και θα πορευτείς μόνος σου ή αν θα βρεις μία σύντροφο, έναν άνθρωπο να περάσεις το υπόλοιπό της ζωής σου μαζί του. Ό,τι φέρει η ζωή.

Το ιδανικότερο είναι να βρεις τον άνθρωπό σου, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και σε αυτά δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Πρέπει να περνάμε και καλά και να είμαστε ψύχραιμοι σε ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε. Οπότε, η εξίσωση δεν είναι τόσο εύκολη.

Είμαι αρκετά εύκολος μέσα σε μία σχέση, δεν έχω εξεζητημένες απαιτήσεις, πάω βόλτα με όλα εντός ορίων. Είμαι ως ένα σημείο δοτικός, δεν φέρνω αντίσταση στην οποιαδήποτε σχέση», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Να έχει μια ευρεία καλλιέργεια», είπε για τα στοιχεία που θα ήθελε να έχει η σύντροφός του.