Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Έσπασε η νύχτα» στη συναυλία-βράβευση της Όλγας Βλαχοπούλου στο Greek Santa's Village στα θέατρα Βράχων

Δείτε φωτογραφίες!

«Έσπασε η νύχτα» στη συναυλία-βράβευση της Όλγας Βλαχοπούλου  στο Greek Santa's Village στα θέατρα Βράχων
News 23.12.2022 11:00
Από Youweekly Team

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησε το Greek Santa's Village το πρώτο Ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη με την τιμητική συναυλία-αφιέρωμα στην στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου. Αγαπημένα τραγούδια όπως «Μοναξιά μου όλα», «Έσπασε η νύχτα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Όταν είσαι εδώ» και πολλά ακόμα ζέσταναν την ατμόσφαιρα και τις καρδιές στα θέατρα Βράχων.

Ο Γιάννης Βαρδής, η Χριστίνα Κολέτσα, ο Βασίλης Πορφυράκης, η Ασπασία Θεοφίλου, η Βένια Καραγιαννίδου και ο Παύλος Γκόρδης έδωσαν το δικό τους στίγμα στις πασίγνωστες επιτυχίες με τις μοναδικές τους ερμηνείες. Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα ντουέτα του Γιάννη Βαρδή με τον Βασίλη Πορφυράκη στο «Έσπασε η νύχτα» και της Χριστίνας Κολέτσα στο «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» με το Sifu Dindan, ο οποίος με τον Σπύρο Μεταξά είχαν την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας.

Όλγας Βλαχοπούλου Greek Santa's Village θέατρα Βράχων

Το κέφι κράτησε αμείωτο ο Γιάννης Κατινάκης που είχε αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς. Για το συνολικό της έργο και τους μοναδικούς της στίχους η Όλγα Βλαχοπούλου παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τους Δημάρχους Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού κ. Γρηγόρη Κατωπόδη και κ. Τάσο Μπινίσκο.

Όλγας Βλαχοπούλου Greek Santa's Village θέατρα Βράχων

Το Greek Santa's Village το πρώτο Ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη, άνοιξε τις πύλες του στις 7 Δεκεμβρίου, φέρνοντας την μαγεία των Χριστουγέννων στην Αθήνα. Δωρεάν δράσεις για παιδιά, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, συναυλίες, εκδηλώσεις, θεατρικά, παγοδρόμιο, αγορά με πλούσια εδέσματα και ροφήματα, παιχνίδια και όλα αυτά σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, που ξετυλίγεται καθημερινά στα θέατρα βράχων, των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού.

Greek Santa's Village θέατρα Βράχων Πορφυράκης

Greek Santa's Village θέατρα Βράχων Κολέτσα

Χιλιάδες επισκέπτες, όχι μόνο από το Νομό Αττικής, αλλά από ολόκληρη τη χώρα, έχουν επισκεφτεί μέχρι σήμερα το Greek Santa's Village και έχουν ζήσει το παραμύθι.

Όλγας Βλαχοπούλου Βαρδής

Όλγας Βλαχοπούλου Greek Santa's Village θέατρα Βράχων Κολέτσα

Σχολεία από όλα τα μέρη της Ελλάδος επισκέπτονται τον χώρο καθημερινά επιλέγοντας το μοναδικό αυτό Χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Η φιλόδοξη παραγωγή φέρει την υπογραφή και τη φροντίδα του Λευτέρη Καλλινικίδη και της Thessaloniki Brand ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στην Πανελλήνια Δράση Αξιοπρέπεια.

Share