Σασμός Spoiler: «Θα γίνει αποκάλυψη από την Βασιλική που...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Τι θα γίνει ακριβώς;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σασμός Spoiler: «Θα γίνει αποκάλυψη από την Βασιλική που...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Το πρωί της Παρασκευής (23/12) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η γνωστή ηθοποιός, που συμμετέχει στην καθημερινή δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός» και θα διακοπεί για λίγο καιρό (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή, για κάποιες άγνωστες πτυχές του εαυτού της, την οικογένεια της και έκανε spoiler για το σημερινό επεισόδιο που θα δούμε.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν αναφερθεί στον «Σασμό», η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της, που είχε από τα εφηβικά της χρόνια. Η ηθοποιός ξεκίνησε λέγοντας ότι έχει κάνει ψυχανάλυση και έχει βιώσει μια μεγάλη απώλεια, αυτή την μητέρας της σε πολύ τρυφερή ηλικία, στην εφηβεία συγκεκριμένα και θεώρησε ότι ήταν αναγκαία η επίσκεψη της σε έναν ψυχαναλυτή.

«Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη απώλεια σε μία δύσκολη ηλικία, έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία. Μετά ήταν απαραίτητη η ψυχανάλυση. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα, όπως οι κρίσεις πανικού που μπορεί να έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Συνεχίζω να κάνω, είναι κάτι που με βοηθάει αρκετά», είπε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Το spoiler της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τον «Σασμό»

Σχετικά με την δραματική σειρά του Alpha, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ανέφερε ότι θα γίνει μια αποκάλυψη με την Βασιλική, που ίσως να περιμέναμε καιρό να δούμε, που μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα και καταστάσεις. Βέβαια, η ίδια είπε οτι μαζί με τους τηλεθεάτές αναμένει και αυτή με την ίδια αγωνία να δει την αποκάλυψη.